DOLAR
41,08
EURO
48,01
STERLİN
55,67
GRAM
4.571,22
ÇEYREK
7.504,64
YARIM ALTIN
15.018,07
CUMHURİYET ALTINI
29.889,79

İki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 4’ü ağır 8 kişi yaralandı

 İki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 4’ü ağır 8 kişi yaralandı
Aydın’ın Nazilli ilçesinde hatalı sollama nedeniyle iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 4’ü ağır, 8 kişi yaralandı.

Kaza, Nazilli'nin kırsal Bozyurt Mahallesi 662'nci Sokak'ta meydana geldi.

İddiaya göre Nazilli yönünden Ödemiş'in kırsal Bozyurt Mahallesi'ne giden Yiğit Ö. (19) idaresindeki 45 AL 687 plakalı otomobil, sollama yaptığı sırada karşı yönden gelen K.A. yönetimindeki 35 AH 7087 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı.

Kazanın ardından sürücüler Yiğit Ö., K.A. ile her iki otomobildeki H.A., M.A., E.M.S., M.B., A.A.S. ve A.I. olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Yaralılar, sağlık ekibinin müdahalesinin ardından Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yiğit Ö.'nün kullandığı otomobildeki E.M.S., M.B., A.A.S. ve A.I.'nın sağlık durumlarının ciddiyetini koruğu bildirildi.

Öte yandan Yiğit Ö.'nün 1,80 promil alkollü olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER