Konya’da kurbanlık satışları hızlandı! İşte 2024 kurbanlık fiyatları

- Güncelleme Tarihi:

 Konya’da kurbanlık satışları hızlandı! İşte 2024 kurbanlık fiyatları

Kurban bayramına 2 aydan daha az bir süre kaldı. Türkiye'nin büyükbaş hayvan varlığı noktasında en güçlü şehri olan Konya'da besi çiftliklerinde hareketlilik başladı. 

Trafik yoğunlaşacak!

Kurban bayramının yaklaşmasıyla Doğu ve Güneydoğu Anadolu şehirlerinden çok sayıda kurbanlık hayvan Konya'ya getirilecek. Ağrı ve Van Konya'ya en çok kurbanlık sağlayan iller konumunda bulunuyor. Besi çiftliklerine getirilen kurbanlıkların bir bölümü şimdiden satıldı.

Konya'da 2024 kurbanlık fiyatları:

2024 yılı Konya'da kurban fiyatları bir süredir merak ediliyordu. Son yıllarda kurbanlık fiyatları bir önceki bayrama göre ikiye katlanıyor. Bu yıl da durum çok farklı olmayacak. Artan maliyetler kurbanlık satıcılarının fiyatları artırmasına sebep oldu. 2024 yılı Kurbanlık fiyatları ve 2024 kurbanlık hisse bedeli şu şekilde.

Kurbanlık Düve: 100 bin TL - 200 bin TL arasında değişecek

Kurbanlık Dana: 130 bin TL – 220 bin TL arasında değişecek

Büyükbaş Hisse Bedeli: 17 bin 500 TL – 30 bin TL arasında değişecek.

Küçükbaş kurbanlık fiyatları henüz netleşmedi! 

Kol çıkaran pazarlıklar daha da kızışacak!

Fiyatların artacağını düşünüp hazırlık yapanlar çoğunlukta olsa da rakamlar alım gücünü çok düşürüyor. Özellikle yurt dışı kurban bağışlarının bu yıl daha da artması bekleniyor. Kurban bayramının klasiklerinden biri olan pazarlıklar bu yıl daha da sert olacak. Pazarların kurulması ve küçükbaş kurbanlıkların fiyatlandırılması ile satışlar daha da artacak.

 

  • #Küçükbaş kurbanlık fiyatları #Küçükbaş kurbanlık fiyatları 2024 #kurbanlık fiyatları #kurbanlık fiyatları 2024 #kurbanlık fiyatları ne kadar #kurbanlık fiyatları 2024 fiyat #konya kurbanlık fiyatları 2024

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”