DOLAR
44,969 TL
EURO
52,700 TL
STERLİN
60,960 TL
GRAM
6.810 TL
ÇEYREK
11.247 TL
YARIM
22.324 TL
CUMHURİYET
44.102 TL

Tartışma programında gerilim yükseldi! CHP eski milletvekili Barış Yarkadaş sorulara cevap veremedi

- Güncelleme Tarihi:

 Tartışma programında gerilim yükseldi! CHP eski milletvekili Barış Yarkadaş sorulara cevap veremedi
TV100 ekranlarında yayınlanan tartışma programında, siyaset gündemini hareketlendiren bir polemik yaşandı. Eski CHP milletvekili Barış Yarkadaş ile gazeteci Sinan Burhan arasında “FETÖ” üzerinden dikkat çeken bir tartışma çıktı. Programda Sinan Burhan’ın, “İktidar FETÖ ile mücadele ederken neden Zaman Gazetesi önüne gittiniz?” sorusu öne çıkarken, Barış Yarkadaş’ın bu soruya net bir yanıt verememesi dikkatlerden kaçmadı.

TV100 ekranlarında yayınlanan tartışma programında, Eski CHP milletvekili Barış Yarkadaş ile gazeteci Sinan Burhan arasında "FETÖ” konusu üzerinden yaşanan tartışma dikkat çekti.

TV100'de "FETÖ” tartışması gündem oldu

Programda konuşan Eski CHP milletvekili Barış Yarkadaş, Gürsel Tekin'in FETÖ tarafından hedef alındığını öne sürdü. Bu iddiaya yanıt veren gazeteci Sinan Burhan ise Yarkadaş'a geçmişteki tutumları üzerinden eleştirilerde bulundu.

Programda gerilim yükseldi

Sinan Burhan, Yarkadaş'a "Madem FETÖ'nün bir terör örgütü olduğunu her zaman gördünüz, iktidar FETÖ ile mücadele ederken neden Zaman Gazetesi önüne gittiniz?” sorusunu yöneltti.

Bu soru karşısında zorlandığı görülen Yarkadaş'ın verdiği yanıt, programın en çok konuşulan anlarından biri oldu.

Yarkadaş ise, "Gittim ama niye gittim tarzı hele bir sor” ifadelerini kullanarak karşılık verdi. Bu açıklama, Barış Yarkadaş'ı zor durumda bırakan anlar arasında değerlendirildi.

Net açıklama yapamadı

Yarkadaş'ın net bir açıklama yapamaması, stüdyoda kısa süreli gerilime neden oldu. Yaşanan tartışma sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı.

Gazeteci Sinan Burhan ise, "sırf Cumhurbaşkanı Erdoğan'a düşmanlık yapmak için gitti” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER