DOLAR
45,590 TL
EURO
53,013 TL
STERLİN
60,854 TL
GRAM
6.678 TL
ÇEYREK
10.973 TL
YARIM
21.746 TL
CUMHURİYET
43.223 TL

Bedesten Çarşısı’nda çocuklara yönelik etkinlik düzenlendi

 Bedesten Çarşısı’nda çocuklara yönelik etkinlik düzenlendi
Konya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Bedesten Çarşısı’nda etkinlik düzenledi.

Çocuklarda sorumluluk ve empati bilincini geliştirmek amacıyla tarihi Bedesten Çarşısı'nda etkinlikte, sokağa bırakılan oyuncakları fark eden çocukların duyarlılıkları gözlemlendi.

Oyuncağı sahibine ulaştıran çocuklar, sergiledikleri davranıştan ötürü oyuncakla ödüllendirildi.

Gerçekleştirilen etkinlikle çocuklarda iyilik yapma alışkanlığının kazandırılması hedeflendi.

Etkinlik, çocuklar ve ailelerince memnuniyetle karşılandı.

Kaynak: AA

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER