Konya’daki 5 mağazasını satmıştı! Market zinciri yeni şubeler açacak

Mehmet Kemal Sayın
İnternet Editörü

- Güncelleme Tarihi:

 Konya’daki 5 mağazasını satmıştı! Market zinciri yeni şubeler açacak

Konya'da 8 Şube ile hizmet veren Kent Gross Market Zinciri mevcut 5 mağazasını Migros'a satmıştı. Kapanacağı söylenen firma yaptığı açıklama ile yola devam edeceklerini duyurdu.

İşte o açıklama;

"Değerli müşterilerimiz, çalışma arkadaşlarımız, sektör paydaşlarımız ve tedarikçilerimiz; Şirketimizin verimlik çalışmaları kapsamında geçtiğimiz dönemde aldığı kararlar sonucu bazı mağazalarımızın satışı konusunda bir süredir Migros Ticaret A.Ş ile yürüttüğü çalışmaları nihayete ermiştir. Öncelikle Altı (6) adet mağaza için başlanan süreç yapılan görüşmeler ve tamamlanan anlaşmalar sonucunda beş (5) adet mağazanın kiracılık haklarının ve sabit kıymetlerinin satışı yapılarak tamamlanmıştır. 

DAHA BÜYÜK ŞUBELER AÇACAK

Şirketimiz, Migros Ticaret A.Ş'ye satışı tamamlanan Beş (5) mağazasının dışında kalan Üç (3) mağazası ile ticari faaliyetlerine devam etme kararlığındadır. Bu kapsamda, içinde bulunduğumuz sektör dinamikleri ve tüm dünyada yaşanan istihdam sorunları nedeniyle fayda analizlerini dikkate alarak daha verimli çalışmalarla gerek mevcut gerekse açmayı planladığımız büyük metrekareli mağazalarımızda; zengin ürün çeşitliliğine sahip, ulaşım kolaylığı ve otopark rahatlığı sağlanan, konforlu alış veriş alanları ile uygun fiyat avantajını sunarak faaliyetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz.  

Bu çerçevede dün olduğu gibi bugün de müşterilerimiz, çalışma arkadaşlarımız, sektör paydaşlarımız ve tedarikçilerimizin destekleri ile daha heyecanlı ve azimli bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğimizi saygılarımızla beyan ederiz.''

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar
  • A
    A
    57 gün önce

    Migrosa satmayın başka bir market zincirine satın...migros İsrail yanlısı..İsrail i boykota devam inşeAllah

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER