DOLAR
43,17
EURO
50,30
STERLİN
58,24
GRAM
6.415,84
ÇEYREK
10.546,29
YARIM ALTIN
20.989,40
CUMHURİYET ALTINI
41.846,43

Konya’nın bir ilçesinde kar kalınlığı 30 santimetreye ulaştı

- Güncelleme Tarihi:

 Konya’nın bir ilçesinde kar kalınlığı 30 santimetreye ulaştı

Konya'nın Halkapınar ilçesinde yoğun kar yağışı etkili oldu.  İlçede kar kalınlığı yer yer 30 santimetreye ulaşırken, soğuk hava günlük yaşamı zorlaştırdı.

ULAŞIMDA AKSAMALAR YAŞANDI

Gece saatlerinden itibaren etkisini artıran kar yağışı nedeniyle bazı mahalle yollarında ulaşım güçlükle sağlandı. Karayolları ve belediye ekipleri, yolların açık tutulması için tuzlama ve kar küreme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

VATANDAŞLARA UYARI YAPILDI

Yetkililer, buzlanma riskine karşı sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı. Ayrıca yüksek kesimlerde tipi ve don olaylarının devam edebileceği belirtilerek, zorunlu olmadıkça trafiğe çıkılmaması istendi.

İŞTE HALKAPINAR'DAN KAR MANZARALARI;

(Ali Asım Erdem)

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER