AYASOFYA’DAN TÜM DÜNYAYA...
“Hayatın Masası”
GÖĞE BAKALIM
Konya raylarla geleceğe taşınacak
Stresten Nasıl Kurtuluruz?
Efsanelerin Yemişi
Göztepe’nin Hesaplarını Tunahan Bozdu
Linç Edilen Hekim ve Sessiz Çoğunluğun Feryadı
Teknolojinin Bizden Aldıkları
MALAZGİRT ZAFERİNİ KUTLAMAYI HAK EDİYOR MUYUZ?
Laik hutbe verelim
Kripto para piyasaları bir oyun alanı değildir
İNSAN İÇİN ANCAK ÇALIŞTIĞININ KARŞILIĞI VARDIR
ASIRLIK ÇINAR ALTINDA AKŞEHİR
İç sahada alınan net galibiyet
Rakamlarla Otomobil Piyasası
BASIN DİLİ
Baharın müjdecisi Nevruz Bayramı, her yıl olduğu gibi bu yıl da yüreklerimizi ısıtıyor. Doğa, uyanışını cömertçe sergilerken; çiçekler umutla açıyor, ağaçlar yeşeriyor, toprak canlanıyor ve göçmen kuşlar yuvalarına dönüyor. Yeryüzü adeta muhteşem bir şarkı söylüyor.
Geçtiğimiz hafta, Bursa Karacabey'de balıkçı Adem amca ile Yaren leyleğin 14 yıldır süregelen dostluğu, hepimize umut ve vefa duygularını hatırlattı. Yaren leyleğin, Adem amcanın kayığına konarak hasret gidermesi, unuttuğumuz dostlukları yeniden gündemimize taşıdı. Bu içten hikaye, ülkemizin böylesi vefaya ve sevince ne kadar ihtiyaç duyduğunu gösterdi. Adem amcaya uzun ömürler, Yaren'e de sağlıklı bir yaşam diliyorum. Kavuşmaları daim olsun.
Nevruz, sadece doğanın uyanışı değil, aynı zamanda birliğimizin, kardeşliğimizin ve dayanışmamızın sembolüdür. Asırlardır bu topraklarda kutlanan Nevruz, milletimizin yeniden dirilişini, bolluğu ve bereketi simgeler. Bu bayram, kültürümüzün ve tarihimizin önemli bir parçasıdır.
Çanakkale Zaferi'nin 110. yıl dönümünün gururuyla birleşen Nevruz Bayramı'nda, Allah ülkemizi hep sevindirsin. Su sıkıntısı yaşadığımız şu günlerde, baharın bereketini, yağışları üzerimizden eksik etmesin. Bahar, umuttur; 21 Mart Nevruz Bayramımız kutlu olsun.
Efsanelerin Yemişi
Sessiz Tanık / Saatli Cami
Kommagene’nin Kalbi PERRE
Mehir’le Kurulan Yüz Yuva
Konya’nın Yüreğine Ateş Düştü
Tarsus’ta Bir Nefeslik Yol Hikayesi
Perdeler Anılar Kapılar
GÖKLERDE BİR DESTAN: KONYA’DA ANADOLU KARTALI-2025
Dijital Çıplaklık
Taşkuyu’nun Sırrı