Beni Seviyorsanız Resulümün (s.a.v.) Ahlakını Kuşanın! (3/31)
Altın finansal bir özgürlük aracıdır
Savaşın Yeni Yüzü: Ekran Başındaki Cepheler ve Simülasyonun Gücü
YAZMAK, DÜNYANIN EN MUTLULUK VEREN İŞİ
İMAMOĞLU Silivri Palasta ÖZEL Ayağında Pranga İle Nereye Koşuyor
SİYASET DE BİR MAÇTIR AMA CENTİLMENLİKLE OYNANMALI
FATİH’İN İDEALLERİ FETİH RUHU VE İSTANBUL’UN FETHİ BİZE NE ANLATIYOR?
Yanmaz, yapışmaz muhalefet
YARGININ MUTLAK BUTLAN KARARI İLE CHP’NİN 80 YILLIK SÜREDE Batı’nın ÜZERİNE GİYDİRDİĞİ VESAYET ZIRHI ve ZİHNİYETİ PARÇALANIYOR
Hadiselerin ve Zamanın Ötesinde Bir İlim Ocağı: Hâdimî Kütüphanesi ve Yazma Eserlerin İzinde
BASINIMIZIN MEDARI İFTİHARI ULU ÇINAR
Yeni Konya bu şehrin kendisidir.
2026 - Özbekistan’da Mahalleyi Geliştirme ve Toplumsal Yükseliş Yılı
Kupayı Trabzonspor Kazanmadı Konyaspor Kaybetti.
Her şey için teşekkürler Konyaspor…
28 Şubat’ın Sivil Kahramanına Veda
TÜRKİYE – NATO ARASINDA SON VE BÜYÜK FİNAL
MÜZELİK OLMADAN
SAHİBİNİ ARAYAN MADALYA
AKŞAM OLMAKTA
ÇOCUK VE HAYAT - Çocuklar neden içine kapanır?
Sarı Lacivert Kemer
Konya’ya Bahar Geldi
İnsana İyi Gelen Melodiler
5816 KALDIRILMALI MI?
Geçen pazar günü Konya'mız bir tarihi güne daha şahit oldu, Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan'ı ağırladık. İnşallah memnuniyetle ayrılmıştır.
Evet, Cumhurbaşkanımız konuşmasında önce bir girizgah yaptı, Konya'nın ve Konyalının medeniyetimizdeki ve kutlu dava yürüyüşündeki öncülüğünü anlattı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay'ı ise "derviş gönüllü” bir kardeşimiz diye vasfetti. "Derviş gönüllü”, mütevazı, kibirsiz, gurursuz, dünyaya değer vermeyen, bulduğuyla yetinen, kanaatkar insanlara denir. Sayın Altay da, duruşuyla ve geçmişiyle böyle bir vasfa sahip. Demek ki Sayın Cumhurbaşkanımız tam bir insan sarrafı, hiçbir şey gözünden kaçmıyor.
Bu arada Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sayın Davutoğlu gibi AK Partiye baş kaldıranlara, birilerinin dümen suyuna girenlere, şahsi ve nefsi hesabı olanlara da göndermeler yaptı, yeni oluşum ve partileşme gayretlerini "fitne ve fesat” olarak niteledi. "Fitne ölümden beter” ayetini de okuyarak fitne ateşini yakanlara fırsat vermeyeceğiz dedi.
Evet, Cumhurbaşkanımız Konya'ya yine eli boş gelmedi, 650 milyon civarında tutan 88 adet yatırımın açılışını yaptı. Ak Parti hükümetleri döneminde Konya'nın aslan payını aldığı, 51 trilyonluk yatırımın yapıldığını anlattı. Konya dahilinde 1140 km bölünmüş yol ağının yapıldığını, Mavi Tünelden Konya'ya içme suyu verildiğini ve KOP'un ilave barajlarının da bitme noktasına geldiğini, 1250 yataklı Konya şehir hastanesinin önümüzdeki sene açılacağını, Karapınar'ın çöl topraklarının enerji üssü olacağını da belirtti. Konya'ya ayrıca şu müjdeleri verdi: Üç büyük şehirden sonra Konya'ya da metro yapılacak ve ilk etabı için Eylül ayında ihaleye çıkılacak. Konyalının en önemli geçim kaynaklarından biri olan şeker pancarının tonu 235 lira idi, 300 lira oldu. Konya çiftçisi memnuniyetle karşıladı.
Sayın Cumhurbaşkanımızın konuşmasından anladık ki, Konya'yı çok seviyor ve Konya'nın sorunlarını da, potansiyelini de çok iyi biliyor. Konyalı, siyasette çizgisini hiç bozamadı, geçmişte Erbakan hocamızı hiç bırakmadı, bugün de Ak Partiye tüm Büyükşehirler içinde en büyük desteği vermektedir. Evet, Konyalı dualıdır, vefalıdır, Konyalı hakkın ve haklının yanındadır, Konya kendisine bir adım gelene iki adım gider. Konyalı inancında kavidir, samimidir. Konya boş değildir. Konya'nın altında ve üstünde alimler ve veliler vardır, Konya'yı onlar idare eder. Hazreti Mevlana gibi Allah dostları tesadüfen gelip Konya'ya oturmamıştır. Konya'nın kıymetini bilenlere ne mutlu. Konyalıyı sevindirenleri Allah da sevindirsin diye dua ediyoruz. Fetihlerin merkezi Konya'dır, yine Konya olacaktır.
BAŞKAN ADAYLARINDA GÖRMEK İSTEDİKLERİMİZ
KUR’AN’DA YAHUDİ PROFİLİ
HEDEF TÜRKİYE
İSLAM BARIŞ GÜCÜ ŞART
GAZZE YANARKEN YÜREK YANMAZ MI?
İSRAİL’İN ZEVALİ YAKIN
CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI
EĞİTİM POLİTİKAMIZ GÖZDEN GEÇMELİ
ÖZENTİLİ BİR KUŞAK VAR
İLAHİ UYARILAR DEVAM EDİYOR!