Ah sarı öküz, vah sarı öküz! Güler misin ağlar mısın?
Konyaspor’da skor var umut yok!
ZİRVEYE ÇIKMANIN YOLLARI
ALLAH İŞLERİ EN GÜZEL ŞEKİLDE YAPMAYI EMREDER
İNSANOĞLUNUN EN BÜYÜK İMTİHANI, YAPAY ZEKÂ
AltınS1 ile Gram altın arsındaki makas gerçekçi değildir
BİRBİRİNE BENZER İKİ FARKLI ÜLKE: TÜRKİYE VE İRAN
İRAN’IN SON KULLANMA TARİHİ GELDİ
Belediyecilik CHP’nin işi
MESCİDİ HARAMDAN MESCİDİ AKSAYA, ORADAN DA SİDRETÜL MÜNTEHAYA YAPILAN KUTSAL YOLCULUK
KÜFÜR
Hangi Hazine Daha Değerli: Yeraltı mı, Yer Üstü mü?
ÖFKE, TUZAKLAR VE CUMA GÜNLERİNİN HÜZNÜ
KAYGI
Ayaz Ata ve Nardugan
Yeni Yıl Dilekleri Tutarken, Kimleri Hâlâ Hayatımızda Tutuyoruz?
Bahanesiz Maçtan Hüsran Çıktı
AHLAK VE VİCDANIN SESİ MISIRLI YAZAR MUSTAFA LUTFİ EL-MENFALUTİ
EĞİTİMDE BİR MİLAT BAŞLAMALI MI?
SAĞLIK BAKANINA MEKTUP
11. YARGI PAKETİNE LGBT’DE EKLENMELİ
Samsunspor ders verdi, Konyaspor izledi…
Milletin ekmeği ile oynamayın! Konya’da ekmek neden zamlandı?
Ankara -Çubuk ilçemizde Yener isimli şehidimizin cenazesinde CHP Genel Başkanı bir grup tarafından protesto edildi ve kendisine müessif bir saldırı oldu. Protestocuların ve saldırganların köy halkından olmadığı söylendi. Bu protestonun masum bir tepki olmadığı, bu toplumu birilerinin karıştırmak ve germek istediği belli. Burada siyasetçiler ve toplum olarak çok hassas olmalıyız. Allah muhafaza Fransa'daki Sarı Yelekliler ülkemize taşınabilir, yeni iç çatışma planlarının hazırlığı yapılabilir, geziciler tekrar hortlatılabilir. Yetmişli ve seksenli yıllardaki sağ- sol çatışmaları tekrar bu ülkenin başına bela edilebilir.
Evet, Çubuk'taki protesto hadisesi geçiştirilecek basit bir olay değildir. İçimizde ajanlar cirit atmaktadır. Bir dış parmak bu milleti karıştırmak için her yolu denemektedir. Kılıçdaroğlu'nun kimseye haber etmeden cenazeye katılmak istemesi, birilerinin de Kılıçdaroğlu'na saldırmak için önceden hazırlık yapması ileriye dönük bir planın parçası olsa gerek. Bu milletin yürüyüşünü durdurmak, sükunetimizi bozmak ve Ak Parti iktidarını alaşağı etmek isteyenler var.
Evet, siyasilerimiz yeni bir dil oluşturmalı, ötekileştirmemeli, birbirine daha saygılı bir dil kullanmalı. Aksi halde rüzgar eken fırtına biçer. "Sürü psikolojisi” diye bir kavram vardır. İlk koyun kendini uçurumdan atarsa sürünün tamamı duraksamadan kendilerini uçurumdan atar. Her şey ilk koyunun hareketine bağlıdır. Bikaç kişinin bağırıp çağırması, ortalığı velveleye vermesi koca toplumu ateşlemeye yeter. Çünkü buna hazır, siyasilerce gerilmiş bir gençlik var. Bir iç savaş çıkarmak isteyenler pusuda beklemektedir. Aman dikkat diyoruz.
Otuzlu yıllarda Menemen olaylarını gördük. Altmış ve seksen yıllarında yapılan darbeler sağ-sol çatışmalarının arkasından gelmiştir. Doksanlı yıllarda Madımak ve Maraş olaylarını yaşadık. Gezi ve çukur olaylarında onlarca insanmızı kaybettik, iç çatışma provalarını yaşadık. Çok şükür, bütün bu olayları Sayın Erdoğan'ın cesaretiyle atlattık. Siyasiler daha soğuk kanlı olmalı, gençliğin sokağa dökülmesine meydan vermemelidirler. Burada Sayın Bahçeli'ye de Sayın Erdoğan'a da görev düşmektedir.
Evet, Sayın Erdoğan seçimlerden sonra dilini yumuşatmıştır, Türkiye ittifakından bahsetmiştir. "Türkiye ittifakı” söylemini Sayın Bahçeli farklı okumuştur. Mecliste Cumhur ittifakı devam ederken, dış politika meselesinde olsun, terör konusunda olsun Türkiye ittifakına ihtiyaç var. Şehitlerimize Allah'dan rahmet diliyorum. Milletimize geçmiş olsun diyorum. Bir uçurumun kenarından döndüğümüzü belirtmek istiyorum.
BAŞKAN ADAYLARINDA GÖRMEK İSTEDİKLERİMİZ
KUR’AN’DA YAHUDİ PROFİLİ
HEDEF TÜRKİYE
İSLAM BARIŞ GÜCÜ ŞART
GAZZE YANARKEN YÜREK YANMAZ MI?
İSRAİL’İN ZEVALİ YAKIN
CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI
EĞİTİM POLİTİKAMIZ GÖZDEN GEÇMELİ
ÖZENTİLİ BİR KUŞAK VAR
İLAHİ UYARILAR DEVAM EDİYOR!