ÖZGEÇMİŞ

Eğer nefes alamıyorsanız;  o anda kolunuzun ağrısı,  bacağınızdaki kramp, gözünüze kaçan bir toz önemini yitirir. Hepsini ancak tekrar nefesiniz düzene girince hissedersiniz.

    Bugünlerde Filistin ; insanlık özelliği taşıyan her kalbin atabilmesi için gerekli olan nefesi, oksijeni.. O;  hak mücadelesinde zafere ermedikçe, hiçbir mümin diğer sorunları önemli göremeyecek. Bunun için, zulmü durdurabilmek için gücümüzün son noktasıyla, yapabileceğimizin en üst seviyesini zorlamalıyız.

    Bunu sadece Filistin'den sonra sıra Türkiye'de olduğu için değil;  bakmaya dayanamadığımız, hiçbir yerde kullanılmamış bombalarla paramparça edilip ,yanan şehitlerin huzurunda durduğumuzda:

- Biz size tarihin gördüğü en büyük katliamlardan birini yapan, yıllardır topraklarınıza ,evlerinize, mülklerinize, hırsızlıkla el koyan ve yaşam haklarınızı gasp eden bu bebek katili terör zihniyetlere ve yardım edenlere en küçük bir yardımımız olmasın diye elimizden geleni yaptık, diyebilmek için…

    Amenna ediyoruz ki;  her yürek yaşamının hesabını tek verecek, peş peşe devam eden ölümden önceki ve sonraki hayatlarımızda güzel bir özgeçmiş ile Yaratanın karşısına çıkabilmek için her birimiz sahip olduğumuz güçle bu savaşı vereceğiz.

    Gazeteciler kalemleri ile, alimler dilleriyle, yöneticiler elleriyle ,sermaye sahipleri terörün destekçilerinden uzaklıkları ile ve her birimiz hakkın yanında olduğumuzu, zulme razı olmadığımızı korkusuzca söyleyen, safını belli eden yüreklerimiz ile Hakkın yolunda yürüyeceğiz.

    Aşk ile..


Yazarın Diğer Yazıları