Konya raylarla geleceğe taşınacak
Stresten Nasıl Kurtuluruz?
Efsanelerin Yemişi
Göztepe’nin Hesaplarını Tunahan Bozdu
Linç Edilen Hekim ve Sessiz Çoğunluğun Feryadı
Teknolojinin Bizden Aldıkları
SÖZLERDE KENDİMİZİ ARAMAK
MALAZGİRT ZAFERİNİ KUTLAMAYI HAK EDİYOR MUYUZ?
Laik hutbe verelim
Kripto para piyasaları bir oyun alanı değildir
İNSAN İÇİN ANCAK ÇALIŞTIĞININ KARŞILIĞI VARDIR
Sessiz Kalabalıklar: Modern Hayatta Yalnızlık
ASIRLIK ÇINAR ALTINDA AKŞEHİR
İç sahada alınan net galibiyet
Rakamlarla Otomobil Piyasası
ERİNMEDEN
BASIN DİLİ
Sosyal medya çıktığından beri insanlar 2-3 kimlikli. Bir gösterdikleri yüzleri ve hayatları, bir de asılları olarak yaşamaktalar.
Hiç küçümsenmeyecek bir çoğunluk; sosyal medya içerik üreten youtuber, fenomen olma çılgınlığında. Hayatlarının bir bölümünü gerçeklikten uzak story sosunda sunmakta.
Bir de para kazanayım da rezil olsam da fark etmez kafasında olanlar var ki; insan düşünmeden edemiyor.” Acaba bunların yanında yöresinde:
- Ya sen ne yapıyorsun? Bu yaptığın rezillik, diyen bir tek dostu, arkadaşı yok mu? Diye.
TikTok' u Pekin'de kuran Byte Dance firmasının ceo'su ünlü milyarder Zhang Yiming internet pazarını ele geçirmeye niyet ettidiğinde;” henüz bu sektörün beşte biri bizim” diyordu. Her şeyin sahtesini ve ucuzunu ürettikleri gibi sosyal ağlar üzerindeki hayatlarda da bunu başardılar.
Haber ağları üzerinden her gün önümüze düşen garipliklerin yayılma hızı” bu insanlar ne yapıyor?” dedirtiyor.
Şu hız çağı dediğimiz tüketim çağında tüm sosyal ağları dostlarımızla yakınlaşmak ve kendimizin yapı taşlarını güzelleştirmek için kullanabiliriz.” Nasılsın” dediğimiz insanları arttırabiliriz.
Akıma kapılıp yaptığımız güya çılgınlıklardan sonra elimizde kalan sahteliğin getirdiği bir yalnızlık ve mutsuzluk olacağına; birilerinin ve kendimizin iyiliğine yapılmış yatırımlar olsun.
Hayırda yarışmak, üretmek, sevmek, ümit etmek gerçekliğimiz olsun……
ERİNMEDEN
YÜREK YANGINI
İNSAN EDER
ÜMİDİMİZ VAR
DOĞRU
UNUT
NEHİR
KAYGAN ZEMİN
ÇINAR VE PINAR
KAB