SLOGAN

 Bambaşka bir imanı yaşıyorlar; küçücük görünen ama Aksa ! yürekli delikanlı zaten bir melek olan kardeşine kelime şahadeti tekrarlatıyor . Son nefesişehadet olsun diye çırpınıyor. Gerek yok delikanlım!Siz zaten yıllardır şahadeti kelimeden çıkartıp bir zırh gibi yüreğinize giydiniz.

  Günlerdir; "evet, tüm dünyaya zulmü duyurmak için masum bedenlerin paramparça hallerini gösteren görüntüleri paylaşmalıyız” diyorum ama elim beğeni butonuna gitmiyor. Bunun adı beğeni! olmamalıydı diyorum.

  Mesele de işte burada başlıyor. Zamanın silahıyla silahlanmak zorundayız. Basın, medya, iletişim aletleri zamanın en güçlü silahları. Duyurmak,yaymak zorundayız ama bu gücün üretimini ve organizasyonunu biz yaparsak güçlü olacağız.

  Hollywood sayesinde dünyanın tanıdığı tek soykırım Hitler'in yaptığı. Çünkü Müslüman coğrafyalarda bile, sinema sosuyla önümüze getirilen The pianist , Sichinler's List, çizgili pijamalı çocuk,Remember ,vesaire gibi filmler izlenme rekorları kırmakta…Kendi yaptıkları soykırım ve dayanılmaz katliamları görünmez kılmakta Avrupa kadar maharetlisi yok…

  İslam ülkeleri de dahil olmak üzere paranın patronu israil ve yahudidir. Amerika ve İngiltere onun emir eri gibi hizmet etmek zorundadır.

  Her kişi yaşadığı dönemde imanının savaşını verir.Bugünlerde Kur'anın bir sayfasını yaşıyoruz:

- Onlar Musa'ya (a.s)sen ve tanrın gidin o beldeyi elde edin, savaşın, biz sonra gelelim” dediler.

  Hepimiz oturduğumuz yerden” yani neden gidilmiyor ?Hadi asker gitsin savaşsın, ben çocuk,kadın ölümlerine dayanamıyorum” diyoruz.

  Elbette bu iş devlet başkanları eliyle olacak ama sadece Türkiye ile değil.Önce müminler olarak birlik olmayı başarmalıyız. İçimizde hâla "İsrail haklı”diyenlerle uğraşırken; tüm coğrafyanın kilidi olan ve islam'ın kalesi olan Türkiye'nin en küçük yanlış adımı tüm coğrafyadaki kanı 10'a  katladığı gibi,yıllardır yükselişe geçen güç kazanımını sıfırlar.

  Askeri ,siyasi konular bambaşka bir tartışma benim derdim kendimle, yüreğimle. Biz bu savaşı düşmana benzerliğimiz için mi yaşıyoruz acaba?

  Evlerimizde otururken seyrettiğimiz katliam görüntülerinden sonra ne yaptık? Artık kişisel olarak en azından tüm gücüyle bu zalimlerin yanında olduğunu hadsizce söyleyen firmalarla alışverişi durdurduk mu?” Aman böyle çabalar komikçe ,her şeyimiz zaten onların üretimi ne kadar çabalasak olmaz” söylemleri ancak kaçma politikası.

    Ben bir şey yapmayayım, rahatım bozulmasın ama gidilsin her şey halledilsin….

    Orada her gün şehit verenler;” biz yanımıza yatacak şehitler aramıyoruz ,zalime direnişe geçen yürekler arıyoruz” diyorlar.

  Yahudinin dini imanı paradır. Babasının ölümünü şirketinin para kaybına tercih eder. O yüzden yaptığınboykotu küçümseme ve kararlı ol, 3 gün yapıp bırakma.

     "Şu temizlik malzemesi çok güzel, bu telefon harika "vesaire diyerek yahudinin malının güzellemesi yerine, en iyiyi yapmak için canla başla çalış.

  Teknolojiyi ve parayı sen elinde tutmadıkça mazlumu koyamazsın.” Müslüman coğrafyalarda petrol zengini hükümetler var ama yürekleri esir”diyorsan önce kendini değiştir.

  Bir kişiden çıkmıştı hayır ve güzellik. Kimseden etkilenmeden;” ben yapmalıyım ve kararlı olmalıyım” sloganımız olsun….


Yazarın Diğer Yazıları