ZEHİR

Oluyor; güç zehirlenmesi yaşayanların arasında kalan vicdan sahibi biri çıkıyor ve” kral çıplak”! diyebiliyor..

    Alman siyasetçi Jurgen Todenhofer batılıların Müslümanlara karşı tutumunu eleştiren sözlerinde ezber bozan açıklamalarda bulundu:

- "Haçlı seferinde 4.000.000 insanı öldürenler,

 - Sömürge döneminde 50.000.000 insanı katledenler,

- 6.000.000 yahudiyi öldürenler ,

-Dünya savaşlarında 70.000.000 insanı öldürenler Müslümanlar değildi, aksine hepsi batı'nın zorbalıklarıydı.”

     Bir insanın özünü anlamak isterseniz eline geniş bir kudret verin, der Pitatakus.

     Gücün bir tarafında sınırsızlık, mutlak nitelik vardır. Eğer vicdanın  arızalı ise güç seni zehirler ve yaptığın her zulmü hakkınmış gibi gösterir. 1947'de gemilerle Filistin limanına gelen Yahudiler; "Savaştan geliyoruz bizi öldürdüler, siz bize acıyıp misafir etmezseniz perişan oluruz” sözleriyle merhamet dilenirken, giderek arkalarındaki batıdan aldıkları destekle kendilerini misafir eden Filistin halkının tüm haklarını zorbalıkla talan eyleyip,  yurtlarını cehenneme çevirdiler.

     Unutmamamız gereken kaide;firavunların, Karunların, Nemrut'ların , Buhtunnasır'ların güç ve dünyalıkları  ne kadar çok, kullanımları sınırsız olsa da onların zulümlerini bitiren, zulümde ileri gittikleri mazlum Musa'lar, İbrahim'ler, Muhammed' diler olmuştur.

    Duyduğumuz zaman aklı selim ruhların çok saçma hatta komik bulduğu düşünceler vardır ki; dengesi olmayan ruhları besler. Yahudilerin kendi ürettikleri bir inançta kendilerini Adem aleyhisselamın  soyundan değil ,şeytanın soyundan gördüklerini, Adem'in çocuklarına "Goyim” diyerek hayvansı yaratılışta gördüklerini, kendilerini ise üstün yaratılışta, ateşten kabul ettiklerini okuduğumda yaptıkları zulümlerle ancak böyle sapkınca bir düşüncenin örtüştüğünü düşünmüştüm.

     Şeytana kendini üstün gördüren, Adem'e ve çocuklarına düşman eden, her durumda haklı gösteren, kendini yok iken var edene isyan ettiren kibridir. Şeytani yönünü, nefsinin saltanatını besleyen her ruh bu kibirden bir pay alır.

    Geçmişte ve günümüzde yahudiliğin siyonizmi gasp ettikleri her güçle kibir elbisesine biraz daha büründü. Büründükçe de zulmü arttı ama kaçınılmaz son;

 kibir elbisesi mutlak soyulur ve her zulüm mazlumların kanında boğulur.

    Şehitlere 100 binlerce Fatiha ve selamla…..


Yazarın Diğer Yazıları