DOLAR
46,503 TL
EURO
52,950 TL
STERLİN
61,482 TL
GRAM
6.190 TL
ÇEYREK
10.223 TL
YARIM
20.352 TL
CUMHURİYET
40.531 TL

Beyaz Saray’da kısa süreli güvenlik alarmı verildi

 Beyaz Saray’da kısa süreli güvenlik alarmı verildi
Beyaz Saray’da henüz bilinmeyen nedenle kısa süreli güvenlik alarmı verilirken, bahçede görev yapan basın mensuplarının brifing odasına toplandığı bildirildi.

Beyaz Saray'da görev yapan basın mensuplarının paylaştığı videolara göre Gizli Servis, bilinmeyen nedenle kısa süreli güvenlik alarmı verdi.

Bahçede yayın yapan basın mensupları ile diğer görevliler brifing odasına toplanırken, bazı Gizli Servis görevlilerinin Beyaz Saray'ın bahçesinde güvenlik önlemi aldığı görüldü.

Kısa süre sonra güvenlik alarmı kaldırılırken Beyaz Saray'dan olayın nedenine ilişkin açıklama yapılmadı.

Kaynak: AA

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER