A 101’de kurbanlık satışı! A 101’de kurbanlık fiyatları ne kadar?

Mehmet Kemal Sayın
İnternet Editörü

- Güncelleme Tarihi:

 A 101’de kurbanlık satışı! A 101’de kurbanlık fiyatları ne kadar?
Kurban Bayramı’na sayılı günler kala, vatandaşlar da kurbanlık telaşı başladı. Bu yıl kurban kesmek isteyenler için A101 kurbanlık kesim fiyatları belli oldu.

Mağazalar zinciri A101 kurbanlık kesimi ile ilgili fiyat bilgileri duyurdu. Kurban ibadetini A101 aracılığıyla gerçekleştirmek isteyen kişiler için kayıt ve satın alma işlemleri başladı.

Küçükbaş (Koç - Koyun) Fiyatı:

A101 üzerinden küçükbaş kurbanlık almak isteyenler için fiyat 6.950 TL olarak belirlendi. Karaman koç satın alanlar, yaklaşık 16-19 kilogramlık teslimatlar alacaklar.

Büyükbaş Hisse Fiyatı:

Büyükbaş hisse almak isteyenler ise 7/1 hisse fiyatı olarak 16.950 TL ödeme yapacaklar. Yerli besi ve helal kesim yapılan büyükbaşlarda, 23-26 kilogram aralığında kemiksiz et teslimatı gerçekleştirilecek.

Kurbanlık Satın Alma İşlemi:

Kurbanlık veya bağış yapmak istediğiniz hayvanı seçip sepetinize ekleyin.

Kurban vekaletinizi adınız ve soyadınız ile belirtin. Mağazadan teslim alacak kişinin adı, soyadı ve iletişim bilgilerini girerek vekalet işlemini tamamlayın. Kurbanlık bağışınız için Ziçev tarafından gelecek olan tanımlama ile işlem gerçekleştirilecek.

Kurban siparişinizi teslim almak istediğiniz il/ilçe ve mahalle bilgileri ile birlikte A101 mağazalarından birini seçerek tamamlayın. Bağış yapılan kurbanlar için bu adım gerekli olmayacaktır.

Ödemeyi kredi kartıyla maksimum 4 taksit seçeneğiyle yapabilirsiniz.

Kurbanınızı, kesim yoğunluğuna bağlı olarak, 17 Haziran 2024 saat 17:00'den en geç 19 Haziran 2024 saat 17:00'ye kadar sipariş verirken seçtiğiniz mağazadan teslim alacak kişinin kimlik bilgilerini ibraz ederek teslim alabilirsiniz.

A101, kurban ibadetini gerçekleştirmek isteyenler için bu yıl da uygun fiyatlar ve kolaylık sağlıyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER