KOSKİ 88 işçi alacak! İşte başvuru şartları

- Güncelleme Tarihi:

 KOSKİ 88 işçi alacak! İşte başvuru şartları
Konya Su ve Kanalizasyon İdaresi (KOSKİ) 19 ilçede toplamda 88 personel alacak.

KOSKİ Akşehir'de 8 Kişi, Altınekin 2 Kişi, Beyşehir 4 Kişi, Bozkır 3 Kişi, Cihanbeyli 5 Kişi, Çeltik 2 Kişi, Çumra 7 Kişi, Derbent 1 Kişi, Doğanhisar 2 Kişi, Ereğli 14 Kişi, Güneysınır 2 Kişi, Hadim 1 Kişi, Ilgın 11 Kişi, Kadınhanı 3 Kişi, Karapınar 3 Kişi, Kulu 7 Kişi, Sarayönü 2 Kişi, Seydişehir 6 Kişi, Yunak 5 Kişi olmak üzere toplamda 88 Su ve Kanalizasyon Şebeke Saha İşçisi alacak.

BAŞVURULAR İÇİN SON 1 GÜN!

Başvuru tarihleri 07/06/2023 - 09/06/2023 arasında olup  Şartları taşıyan adayların başvurularını belirtilen tarihler arasında web adresinden online olarak yapmaları gerekmektedir. (Başvuru için gerekli belgeler jpg, png ve pdf formatında olmalıdır)        

MÜRACAAT KOŞULLARI

1-Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak.
2-Muvazzaf askerlik hizmetini yapmış olmak.
3-Türk Ceza Kanunun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, (…)(1) zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak, Ayrıca Cinsel suçlar, uyuşturucu ile ilgili suçlar, örgüt kurmak ve tefecilik suçlarından ceza almamış olmak.
4-4857 sayılı iş kanununun 30 uncu maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak.
5-Su ve Kanal yapım, bakım, onarım işlerinde taşıma, istifleme, kazma ve benzeri işleri yapabilme vasfına sahip olmak, bu tür işleri yapmaya engel bir sağlık problemi bulunmamak.
6- İlkokul ve üzeri mezunu olmak.
7-Vardiyalı çalışmasına herhangi bir engel durumu bulunmamak.
8-Tercihen 6 ay su ve kanal işlerinde deneyim sahibi olmak.
9-Tercihen B sınıfı ehliyet sahibi olmak.
10-Konya Büyükşehir Belediye sınırları içerisinde görev yapmaya mani bir hali bulunmamak.
11- İşe alınacağı ilçede ikamet ediyor olmak.
12-Başvuru tarihi itibariyle 30 yaşından büyük olmamak.


BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

1- T.C. Nüfus Cüzdanı veya T.C. Kimlik Kartı
2- Güncel Tarihli Adli Sicil Kaydı (E-Devlet)
3- Diploma veya Mezuniyet Belgesi (E-Devlet)
4- Güncel Tarihli Askerlik Durum Belgesi (E-Devlet)
5- Güncel Tarihli Yerleşim Yeri Belgesi (E-Devlet)
6- Tüm Aile Bireylerini Gösterir Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (E-Devlet)
7- Sürücü Belgesi (Tercihen)

TIKLA – BAŞVUR!
                                                               

  • #konya #koski personel alımı #koski işçi alacak

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar
  • MZ
    Mustafa Zengin
    324 gün önce

    İş

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
  • AO
    Aklı olan uzak durur
    323 gün önce

    Tercihen B sınıf ehliyeti olan demiş, Beden işçisimi alıyorsun şoför mü aliyorsun, Haa yok bedenen kullanacak, ayda 40 liraya yorgun argın beden yorulmuş kafa yorulmuş vaziyette birde araba kullandiracak, kaza ceza olursa sorumluluğu yükleyeceksin ,kamu işcisi %40-50 zam alirken%15 zam vereceksin köle gibi kullanacaksin

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
  • I
    İsa
    323 gün önce

    30 yaşından büyükler ne yapacak hiç bir resmi ise alımda 30-40 yaşından yukarı alım yok 40 yaş üstü ölsün mü özel sektörde de iş imkanı kısıtlı ne yapmak gardasim biz

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”