DOLAR
44,11
EURO
52,10
STERLİN
59,50
GRAM
7.968,10
ÇEYREK
13.150,58
YARIM ALTIN
26.213,50
CUMHURİYET ALTINI
52.203,83

Maç izleyen taraftar gol sırasında bayıldı: Sevindik düştük bayıldık

- Güncelleme Tarihi:

 Maç izleyen taraftar gol sırasında bayıldı: Sevindik düştük bayıldık
Zeytinburnu’nda bir kafede Galatasaray - Juventus maçını izleyen bir taraftar Galatasaray gol atınca sevinçten bayıldı. Taraftara yanındaki arkadaşları ve kafede bulunan bir sağlık çalışanı müdahale etti. Yaşananlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, 25 Şubat Çarşamba günü saat 22.30 sıralarında Merkezefendi Mahallesi'nde bulunan bir kafede meydana geldi. Koyu bir Galatasaray taraftarı olduğu öğrenilen Emrecan Türkgöz, kafede arkadaşlarıyla Galatasaray - Juventus maçını izlemeye başladı. Son dakikalara kadar Galatasaray'dan gol gelmeyince Türkgöz iddiaya göre strese girdi. Uzatmalarda Galatasaray peş peşe 2 gol atınca Türkgöz aşırı sevinçten bayıldı. Baygınlık geçiren Türkgöz'e o sırada kafede bulunan bir sağlık çalışanı müdahale etti.

'GOL OLDU SEVİNDİK DÜŞTÜK BAYILDIK'

Emrecan Türkgöz, "Maç boyunca zaten stresliydim. Bu benim zaten doğal halim. Herkes beni biliyor; benim nasıl Galatasaraylı olduğumu biliyor, maç izlerken nasıl tepkiler verdiğimi biliyor. Maçın ilk yarısında gol yedik, onun stresi vardı. İkinci yarıda takımımız daha da kötüleşti. Rakip takım hücum yaptıkça stres artmaya başladı. 70'inci dakikadan sonrasını hatırlamıyorum. Bayıldığım zaman bu şekildeydim. Maç uzatmalara gitti. Uzatmalarda beynim artık kaynamaya başladı. Artık heyecanı kaldıramadım. Gol oldu, sevindik düştük bayıldık. Ondan sonrasını zaten hatırlamıyorum. Avile geldi dostlarımızı geldi beni kaldırmış. Beni dışarı çıkarmaya çalıştıklar. İkici golü gördüm o ana kadar stresliydim. Çok şükür turu geçtik" dedi.

'İNŞALLAH BU SEFER BAYILMAZ'

İşletme Müdürü Ramazan Çiçek, "Baktım arkadaş yerde yatıyor, bayılmış. Geldik kolonyayla müdahale ettik; müşteriler arasında yer alan sağlıkçı arkadaş da müdahale etti. Emrecan her maçta böyle heyecanlı. Genelde evde izlemeyi seviyorum maçları, ben onu buraya getiriyorum. Çünkü onu görünce ben de heyecanlanıyorum. Şimdi Liverpool maçını bekliyoruz, inşallah bu sefer bayılmaz." dedi.

 


 

O ANLAR KAMERADA

Taraftar Emrecan Türkgöz'ün bayılma anı iş yerinin güvenlik kamerasına da yansıdı. Görüntülerde yanındaki arkadaşlarıyla maç izleyen Türkgöz'ün bir anda ayağa kalıp tezahürat yaptığı anlar görülüyor. Bir süre sonra hareketsiz kalan Türkgöz arkadaşının kucağına doğru bayılıyor. Karşısında oturan kişinin fark etmesi üzerine Türkgöz'e çevredekiler ve arkadaşları müdahale etmeye başlıyor. 

Kaynak: DHA

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER