DOLAR
44,11
EURO
52,10
STERLİN
59,50
GRAM
7.968,10
ÇEYREK
13.150,58
YARIM ALTIN
26.213,50
CUMHURİYET ALTINI
52.203,83

Konya Büyükşehir’den vatani görevini yapmaya hazırlanan gençlere destek

 Konya Büyükşehir’den vatani görevini yapmaya hazırlanan gençlere destek
“Konya Modeli Belediyecilik” anlayışıyla Türkiye’ye örnek çalışmalar yürüten Konya Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal destek çalışmaları artarak devam ediyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Vatani görevini yapmaya hazırlanan gençlerimizin yanındayız. Konya il sınırları içerisinde ikamet eden gençlerimize zorunlu askerlik süreleri boyunca aylık 1.000 TL olmak üzere toplamda 6.000 TL asker harçlığı desteği sağlayacağız. Güzel günlerde harcasınlar” dedi.

Konya Büyükşehir Belediyesi, zorunlu askerlik görevini yapmaya hazırlanan gençlere ve ailelerine yönelik anlamlı bir destek programı başlattı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Türkiye'ye örnek "Konya Modeli Belediyecilik” anlayışıyla yalnızca şehirleri imar etmekle yetinmediklerini ifade ederek, insanların hayatına doğrudan dokunan önemli sosyal destek çalışmaları da yürüttüklerini söyledi. 

Zorunlu askerlik görevine hazırlanan gençlere yönelik yeni bir destek programını hayata geçirdiklerini vurgulayan Başkan Altay, "Bu kez vatani görevini yapmaya hazırlanan gençlerimizin yanında olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak, Konya il sınırları içerisinde ikamet eden gençlerimize askerlik süreleri boyunca aylık 1.000 TL olmak üzere toplamda 6.000 TL asker harçlığı desteği sağlayacağız. Destek ödemeleri, gençlerimizin kendi hesaplarına doğrudan aktarılacak. Güzel günlerde harcasınlar inşallah” ifadelerini kullandı. 

Destek programıyla ilgili detaylı bilgiye ve başvuru işlemlerine "https:/ailetoplum.konya.bel.tr” adresi üzerinden ulaşılabiliyor.
 

Kaynak: Konya Büyükşehir Belediyesi Basın Bürosu

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER