DOLAR
41,11
EURO
47,80
STERLİN
55,58
GRAM
4.491,82
ÇEYREK
7.374,56
YARIM ALTIN
14.757,11
CUMHURİYET ALTINI
29.370,26

Konya’da bıçaklı saldırı! İnşaat ustası ağır yaralandı

 Konya’da bıçaklı saldırı! İnşaat ustası ağır yaralandı
Konya’nın Karapınar ilçesinde meydana gelen bıçaklı saldırıda 1 kişi ağır yaralandı.

Olay, ilçeye bağlı Reşadiye Mahallesi Fatih Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, inşaat ustası H.Y., yanında çalışan ve isminin Mahmut olduğu öğrenilen yabancı uyruklu şahıs tarafından aracında karnından bıçaklanarak ağır yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan H.Y., ambulansla Karapınar Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. H.Y.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken, saldırının faili olduğu değerlendirilen Mahmut isimli şüpheli şahıs, kısa sürede Karapınar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalanarak polis merkezine götürüldü.

Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Kaynak: İHA

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER