Konya Gazeteciler Cemiyeti Ankara ziyaretinde

 Konya Gazeteciler Cemiyeti Ankara ziyaretinde
Konya Gazeteciler Cemiyeti yeni yönetimi ilk resmi ziyaretini Ankara’ya yaptı. Gün boyu devam eden temaslar kapsamında Konyalı bürokratlarla görüşmeler gerçekleştirildi.

Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri Ankara'da ilk olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Faruk Özçelik ile bir araya geldi.

Görüşmeya dair fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşan Özçelik, paylaşımına şu notu düştü.

"Konyanın ve Anadolunun sesinin gür çıkması için ömürlerini vakfeden Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sayın Sefa Özdemir ve beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri, Konya basın dünyamızın fedakar, cefakar, emekçi, gazeteci dostlarımızı Bakanlığımızda misafir ettik. Küreselleşme, digitalleşme, değişim, dönüşüm derken ardından sürekli koşmamıza rağmen yetişmekte güçlük çektiğimiz bilgi teknoloji çağında, dünyanın bir ucundaki olaylardan anında haberdar olurken, ilimizden, mahallemizden, hatta hemen yanıbaşımızdakinden habersiz, ilgisiz yaşamaya başladığımız modern dünyada;

Bir yandan internet medyacılığının getirdiği yeni bilgi kaynakları ve okuyucu kitlelerine ulaşmaya, değişime ayak uydurmaya, diğer yandan ortaya çıkan yeni finansman modelleri ile yaşamaya, yeni ekonomik koşullara adaptasyona, yerel medyacılıkta yeni çalışma şekilleri ve habercilikte tanımlanamayacak zorluklarla mücadelelerine şahitlik ettiğimiz her şart altında gazetelerini, yerel basını ayakta tutmaya çalışan tüm gazeteci dostlarımıza; nazik ziyaretleri, hayır ve iyilik temennileri için çok teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar, Hep Var olsunlar…”

Beştepe'de Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış'ı ziyaret Eden Konya Gazeteciler Cemiyeti yönetimi son olarak Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Refik Tuzcuoğlu ile bir araya geldi.

Kaynak: Haber Merkezi

  • #Konya #KGC #Konya Gazeteciler Cemileti #Ankara

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER