DOLAR
44,875 TL
EURO
52,738 TL
STERLİN
60,765 TL
GRAM
6.957 TL
ÇEYREK
11.574 TL
YARIM
22.994 TL
CUMHURİYET
45.639 TL

Konyaspor Fenerbahçe maçı hazırlıklarına başladı

 Konyaspor Fenerbahçe maçı hazırlıklarına başladı
Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde evinde oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı.

Kayacık Tesisleri'nde Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, salonda yapılan CORE ısınmayla başladı.

Antalyaspor karşılaşmasında 11'de forma giyen futbolcular, antrenmanı yenileme çalışması ile sonlandırırken, diğer futbolcular sahada yapılan 5'e 2 ve topla oyun ile tamamladı.

Yeşil-beyazlı ekip, yarın saat 17.00'de yapacağı antrenmanla Fenerbahçe maçının hazırlıklarını tamamlayacak.

Kaynak: İHA

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER