AKLIMA TAKILAN DELİ SORULAR
Olmaklık Üzerine Bir Aynadan
Sancımız GAZZE…
Görmemek için kör olmak lazım
DOHA SALDIRISI İSLAM ÂLEMİ’NİN 11 EYLÜL’ÜDÜR.
Zehirli gelecek gelmesin
AİLE; GÖZ AYDINLIĞI VE CENNET VESİLESİDİR
Piyasalarda öngörülebilir fiyat kavramını allak bullak ettiler
iPhone 17 almayın, TOGG alın
Basit hatalar ağır fatura
VİCDAN
Yeterli ve Dengeli Bir Eğitimle İki Kanatlı Çocuklar!
Kendine Yenilen Konyaspor
Güçlü Aile, Güçlü Toplum. Aileyi yaşat ki toplum yaşasın.
Milli Takım Konya’yı, Konya Milli Takımı sever
HAYATIN ANLAMINI KAVRAYAN İKİ ŞAHSİYET KUSS B. SAİDA VE EBU’L-BEKA ER-RUNDÎ
TRAFİK SORUNUN ÇÖZÜMÜ İŞTE BURADA!
Efsanelerin Yemişi
Linç Edilen Hekim ve Sessiz Çoğunluğun Feryadı
Rakamlarla Otomobil Piyasası
BASIN DİLİ
Bu yazıyı, televizyoncu ve gazeteci kimliğimle birlikte, öncelikle bir anne olarak yazıyorum.
Endişeliyim!
Çocuklarımız için endişeliyim!
Gelecek nesillerimiz için endişeliyim!
Şu an küresel güçlerin kurmak istedikleri "yeni dünya düzeni” planlarının en büyük parçası LGBT'dir. Ülkemizde de bazı siyasi parti ve yöneticileri, bazı dernekler, şarkıcılar, sporcular bu oluşuma açık açık destek veriyor. Sözde sanatçılar gözlerimizin içine bakarak şarkılarında, kliplerinde ahlaksızlığı işliyorlar. Gençlerin dillerinde dolanan şarkı sözleriyle inceden inceye bunu normalleştirmeye çalışıyorlar.
Daha konuşmayı bile bilmeyen çocuklarımızın izlediği çizgi filmlere kadar giren bu sapkınlar ailenin ve neslin tahrip edilmesi için büyük bir savaş açmış durumdalar. Ülkemiz ve dünya çok büyük bir felaketle karşı karşıya. Kolay yönlendirebilecekleri topluluklar isteyen sapkın lobiler şu an tüm dünyada tehlike arz ediyor.
Hala bu oyunu görmeyen, bu ahlaksızlığı siyasete alet etmeye çalışan insanlar var. Benim çocuğum, senin de çocuğun bunu görmüyor musun? Benim evladım, senin, benim, ülkemizin geleceği…
Sadece bazı ünlüler mi? Hayır!
Ahlaksızlık planı düşündüğümüzden daha büyük!
Küresel bir çeteye dönüşen LGBT+ özellikle lise ve üniversiteleri de kuşatma altına alıyor. Türkiye'nin dört bir yanında ahlaksızlığı normalleştirmek için kurulmuş onlarca kulüp var. Özellikle büyük şehirlerin üniversitelerinde çokça bulunan bu kulüpler eşcinselliği normalleştirmeye çalışıyor.
İstanbul, İzmir, Ankara ve diğer illerimizde aktif olan bu oluşumlar, birçok devlet ve özel üniversitesinde yok dayanışma, yok kulüp adı altında LGBT+ propagandası yapıyor. Bu kulüpler rahatça çocuklarımızın okullarında, mahallelerimizde ahlaksızca dolanırken, sapıklar onur yürüyüşü adı altında sokaklara dökülüyor.
Şimdi değilse ne zaman ses vereceğiz?
Dünya tepki veriyor, LGBT+ bir çok ülkede yasak. Biz ne zaman harekete geçeceğiz?
Şu an ekonomiden daha önemli bir sorunla karşı karşıyayız. Neslimizi bu illetten korumalıyız.
Bir Müslüman olarak, safımızı belli etmek vaktidir bugün. Karşımızda hortlamış bir Lût kavmi zihniyeti var. Tüm anneler harekete geçsin! Bütün ebeveynlere sesleniyorum, çocuklarımızı bu dayatmadan acilen korumamız gerekiyor!
Bu vatan ecdadımızın kanlarıyla sulanan, Müslüman coğrafyasıdır. Kanımız onların kanıdır. Üç beş hadsiz sapkına teslim edecek kadar ucuz evlatlarımız yok bizim!
Efsanelerin Yemişi
Sessiz Tanık / Saatli Cami
Kommagene’nin Kalbi PERRE
Mehir’le Kurulan Yüz Yuva
Konya’nın Yüreğine Ateş Düştü
Tarsus’ta Bir Nefeslik Yol Hikayesi
Perdeler Anılar Kapılar
GÖKLERDE BİR DESTAN: KONYA’DA ANADOLU KARTALI-2025
Dijital Çıplaklık
Taşkuyu’nun Sırrı