KONYA’MIZIN KIRMIZI GÜLÜ
Top Çevirirken; Şeytanın İnananlara Sağ Taraftan Attığı Goller
Uluslararası Rezerv Düzeni Yeniden Şekilleniyor
KANAYAN YARAMIZ URUMÇİ
Konya’da iyi ki belediyeler var! Vatandaş ekmek ve etliekmek zammına tepkili…
AK Partililer de AKP’liler de Yanlış Yapıyor- 2
DÜNYA KUPASI VE MİLLİ TAKIM:
Özbekistan’da Müstakilliğin/Bağımsızlığın 35. Yılı Münasebetiyle Etkinlikler Yapılıyor: “Tek Vatan, Tek Halk”
İSLÂM İLE İNSAN ARASINDAKİ BÜTÜN ENGELLERİ KALDIRMAK İÇİN ÇALIŞMALIYIZ
ÇÖKEN BATI GÜVENLİK MİMARİSİNDEN KÜRESEL GÜVENLİK MİMARİSİNE GİDEN YOLUN KÖPRÜ BAŞI TÜRKİYE...
HADSİZLİK
MİZAHIN MİZANI
FASÜLYE Mİ NOHUT MU???
AYDOĞDU’DAN DÜNYA BELEDİYELER BİRLİĞİ BAŞKANLIĞINA…
Şimdi Konya’nın Kazanma Zamanı
İĞNE ELİMDEYDİ, SÖKÜĞÜ GÖREMEDİM
Selçuklu Konferansları ve Ölümsüzleşen Mirası
Savaşın Yeni Yüzü: Ekran Başındaki Cepheler ve Simülasyonun Gücü
Kupayı Trabzonspor Kazanmadı Konyaspor Kaybetti.
Her şey için teşekkürler Konyaspor…
AKŞAM OLMAKTA
ÇOCUK VE HAYAT - Çocuklar neden içine kapanır?
Hayat dediğin, her yıl yeniden öğrendiklerinle yoğrulup şekillenir. İnsan bir şeyler öğrenmeyi hiç bırakmaz, bırakmamalı da... Öğrenmenin bitmediğini iliklerine kadar hissetmek ne büyük bir şans! Çünkü hissetmek yaşamaktır. Kavgan, sevincin, gözyaşın, kahkahan... Hepsi hayatın bir parçasıdır. Tüm bu mücadelelerin sonunda, "Ben yaptım!" diyebilmek ne büyük bir gurur.
Bir yılın özeti, yaptıklarının ve yaşadıklarının muhasebesidir. Kimi nerede bıraktığın, kimi nerede kucakladığımdır hayat. Elediklerinle eklediklerin, bir seneyi nasıl geçirdiğini gösterir. Doyasıya yaşadın mı? Sağlığını hissettin mi? Kimleri yanında tuttun, kimleri yolculuğun dışında bıraktın? İşte bütün mesele burada.
Hayat, kaçmadan mücadele etmektir. Havlu atmadan, terlemeye, terini silmeye devam etmektir Kaçamazsın, kaçtığından ve kınadığından sınanırsın. Çünkü kaçtıklarından asla kurtulamazsın, ne kadar uzaklaşırsan uzaklaş, dönüp dolaşıp kendine çarparsın. Gittiğin her yere kendini de götürürsün. Yaranı, sevincini, umutlarını... Belki umutsuzluğunu bile. Gitmek mesele değil, mesele kendini yanına nasıl aldığın.
Şimdi yeni bir yıl başlıyor. Eski yılın öğrettikleriyle yeni yıla adım atıyoruz. Yanına ne alacağını iyi düşün. Mücadele azmini, sevdiklerini, hayallerini, umutlarını al. En önemlisi kendini al. Çünkü bu yıl da tıpkı tükettiğin yılların gibi, seninle var olacak. Hayat kısa. Öbür dünyaya götüreceklerimiz yaptıklarımız ve yaşattıklarımız olacak.
Mutlu bir yıl dilemek yetmez, bu yılı dolu dolu yaşamayı dilemektir önemli olan. Kendine, hayallerine, yaşamına sarıl. Ve yeniden başla. Mutlu Yıllar
Konya’ya Bahar Geldi
HEPİMİZ ÇARKIN İÇİNDEYİZ
Efsanelerin Yemişi
Sessiz Tanık / Saatli Cami
Kommagene’nin Kalbi PERRE
Mehir’le Kurulan Yüz Yuva
Konya’nın Yüreğine Ateş Düştü
Tarsus’ta Bir Nefeslik Yol Hikayesi
Perdeler Anılar Kapılar
GÖKLERDE BİR DESTAN: KONYA’DA ANADOLU KARTALI-2025