Adres bu sefer Ankara: Adliye memuru altınları çaldı!
Ankara Batı Adliyesi’nde adli emanet kasasındaki 10 tam altın ve 5 çeyrek altının eksik olduğu tespit edildi. İnceleme sonrası altınları adliyedeki bir memurun aldığı ortaya çıktı.
Adli emanette soygun haberi bu kez Ankara'dan geldi.
Olay, Ankara Batı Adliyesi'ndeki adli emanet kasasında yapılan rutin denetimlerde anlaşıldı.
Adli emanet bürosuna yerleştirilen kameraların incelemesi yapıldı ancak herhangi bir tespite ulaşılamadı.
İTİRAF ETTİ
İnceleme sonrası ifadesi alınan bir memur, altınları kendisi aldığını itiraf etti.
İfadesinde, ihtiyacı olduğu için altınları aldığını, ihtiyacı kadarını alıp diğer altınları yeniden adli emanet kasasına koyduğunu itiraf etti.
Zanlı, adli emanet bürosuna kamera takılması nedeniyle diğer altınları yerine koyamadığını söyledi.
Memur, olayın ardından tutuklandı.
BÜYÜKÇEKMECE ADLİYESİ'NDEKİ SOYGUN
Büyükçekmece'deki adli emanet soygununa ilişkin soruşturma ise hala sürüyor.
Büyükçekmece Adliyesi Emanet Bürosundan yaklaşık 50 kilogram gümüş ve yaklaşık 25 kilogram altının çalınmasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, firari zimmet memuru firari zanlısı Erdal Timurtaş ve ailesi İngiltere'ye kaçmıştı.
Zanlının kayınvalidesi, kayınbiraderi ve kayınpederinin de aralarında bulunduğu 16 şüpheli tutuklanmıştı.
Önemli Not:
Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.
Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı,
küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı,
kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir
yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar.
Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”