Ailesiyle Beraber Gezen Sümer Ezgü Kaza Yaptı!

 Ailesiyle Beraber Gezen Sümer Ezgü Kaza Yaptı!
Aracıyla beraber ailesiyle gezintiye çıkan Sümer Ezgü, seyir halindeki aracının kontrolden çıkmasıyla beraber kaza yaptı. Kaza öğle saatlerinde meydana geldi.

Jeep ve ona bağlı karavan içerisinde ailesiyle beraber seyir halinde ilerlerken aracın kontrolden çıkması ünlünün kaza yapmasına sebebiyet verdi. Türk Halk Müziği sanatçısı olan Sümer Ezgü ve ailesinin içerisinde bulunduğu araç devrildi. Neyse ki Ezgü ve ailesi kazadan yara almadan kurtuldu.

Yaralanan Yok!

Sümer Ezgü, kazanın meydana geliş anını anlatırken yokuş aşağı yolda olduklarını söyledi. Öğle saatlerinde Antalya'dan yola çıktıklarını, eşinin ve çocukların araçta bulunduğunu ekledi. Yokuş aşağı ilerlerken hızlarının 70-80 kilometre olduğunu ve aracın yalpalanmaya başladığını belirtti. Gaza bastığını fakat arabanın daha fazla yoldan çıktığını ve sonrasında da devrildiğini ekledi. Yaralanmadan araçtan çıktıklarını da sözlerine ekledi.

Sümer Ezgü Kimdir?

1960 Burdur doğumlu olan Sümer Ezgü, aslen Burdur'ludur. Babasının Trabzon doğumlu olduğu bilinmektedir. Türk Halk Müziği seslendirerek kariyerine devam eden Ezgü, Antalya'da sanat akademisini açmıştır. Akademi de Türk Halk Müziği üzerine dersler vermektedir.

1987 senesinde Serap Ezgü ile evlenmiş ve Ceren isminde kız çocuğu olmuştur. Fakat Serap Ezgü ve Sümer Ezgü'nün 13 yıllık evlilikleri son bulmuştur. İkinci evliliğini ise Gülay Ezgü ile yapmıştır. Bu evlilikten de Ozan ve Yaman adlarında iki çocukları dünyaya gelmiştir .

  • #sümer ezgü

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER