Hırsızı komşular fark etti; polis yakaladı

 Hırsızı komşular fark etti; polis yakaladı
Bahçelievler’de hırsız 4 katlı binanın 1. katındaki dairenin balkon camını kırarak içeri girdi. Hırsızın daireye girdiğini fark eden komşular polis ekiplerine haber verdi. İtfaiyenin yardımıyla daireye giren polis ekipleri, hırsızı yakalayarak gözaltına aldı.

Olay, saat 11.00 sıralarında Bahçelievler Soğanlı Mahallesinde meydana geldi. Mahalledeki 4 katlı binanın 1. katındaki daireyi gözlerine kestiren hırsızlar, evin bulunduğu sokakta 3-4 gün boyunca keşif yaptı.Dairede kimsenin olmadığını anlayan hırsızlardan N.U. binanın arka tarafına dolaşıp, dairenin camını kırarak içeri girdi. Bunun üzerine, Almanya'da yaşadığı öğrenilen dairenin sahibi Rıza Yılmaz'ın komşuları durumu fark ederek polis ekiplerine ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri itfaiye aracının sepetini kullanarak balkondan daireye girdi. Bu sırada, dairenin arka balkonunda bulunan N.U. polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı. Şüpheli N.U. polis merkezine götürülürken, bina sakinleri şikayetçi oldu.

Kaynak: DHA

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER