DOLAR
38,85
EURO
43,61
STERLİN
51,78
GRAM
4.205,82
ÇEYREK
6.916,37
YARIM ALTIN
13.823,74
CUMHURİYET ALTINI
27.519,06

Karaman’da yaşlı kadın evinde ölü bulundu

 Karaman’da yaşlı kadın evinde ölü bulundu
Karaman’da kendisinden haber alınamayan 75 yaşındaki kadın, evinde ölü bulundu.

Olay, Sakabaşı Mahallesi 876. Sokak üzerinde bulunan tek katlı müstakil evde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, tek başına yaşayan Şerife Aladağ'dan (75) haber alamayan komşuları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Ekiplerin yaptığı kontrolde kapıyı açan olmayınca olay yerine itfaiye çağırıldı. İtfaiye ekiplerinin kilitli kapıyı kırarak açması üzerine içeriye giren ekipler yaşlı kadının cansız bedeniyle karşılaştı. Olay yeri inceleme ekibinin yaptığı çalışmanın ardından yaşlı kadının cenazesi kesin ölüm sebebinin belirlene bilmesi için otopsi yapılmak üzere Konya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Kaynak: İHA

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER