Konya’da 10 Kasım töreninde Kıbrıs Gazisi fenalaştı! O anlar kameralara yansıdı
- Güncelleme Tarihi:
Konya’nın Hüyük ilçesinde Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 87’inci yıldönümü münasebetiyle düzenlenen anma töreni esnasında fenalaşan Kıbrıs Gazisi hastaneye kaldırıldı. Sirenlerin çalınıp saygı duruşunda bulunulduğu anlarda tören alanında yaşanan gazi Bayram Çınar’a müdahale anındaki görevlilerin telaşı kameralara yansıdı.
Çelenklerin koyulmasının ardından saat 09.05'i gösterdiğinde çalan sirenlerle birlikte saygı duruşunda bulunulduğu anlarda törene katılan Kıbrıs Gazisi Bayram Çınar rahatsızlanarak aniden fenalaştı.
Hemen yanında bulunan Hüyük Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Kendir ve yanı başında yer alanlar yere yığılmasına engel olarak Bayram Çınar'a ilk müdahalede bulundu ardından tören alanında bekleyen ambulansa alınmasını sağladı.
Gazi çınar İçin koşuşturan ekipler kameralara yansıdı
Bu anlarda görevlilerin gazi Çınar'ı ambulansa götürmek üzere yaşadığı telaş ve koşuşturma anları kameralara yansıdı.
Sağlık durumu iyi
Sağlık ekiplerince Hüyük Devlet Hastanesine götürülen Kıbrıs Gazisi Bayram Çınar'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Hüyük Kaymakamı Ebrar Evsen ve protokol üyeleri de törenin ardından hastaneye giderek Çınar'ın sağlık durumu hakkında yetkililerden bilgi alırken, "geçmiş olsun" dileklerini iletti. Çınar'ın hastanede bir süre müşahede altında bulundurulacağı öğrenildi.
Önemli Not:
Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.
Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı,
küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı,
kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir
yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar.
Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”