Konya’da 2024 Ramazan pidesi fiyatları belli oldu

- Güncelleme Tarihi:

 Konya’da 2024 Ramazan pidesi fiyatları belli oldu
11 ayın sultanı Ramazan’ın simgesi pide için fırınlar hazırlanıyor. Bu sene pide gramajı ve fiyatı ne kadar olacak merak konusu oldu. 2024 Konya Ramazan pidesi ne kadar, kaç TL oldu, belli mi? İşte detaylar...

Konya'da mis kokusu ve çıtırlığıyla iftar sofralarının olmazsa olmazı 300 gram Ramazan tırnaklı pidesi 15 TL'den satılacak.

Ramazan pidesi fiyatları açıklandı

Konya'da 2024 ramazan pidesine kadar?

Ramazan ayına sayılı günler kala Konya'da pide fiyatları da belli oldu. Konya Fırıncılar Odası Başkanı Vedat Honca, fırıncıların taleplerini değerlendirdikten sonra yapılan toplantıyla beraber Konya Ramazan Pidesi fiyatını paylaştı.

Buna göre Konya'da; 

300 gram tırnaklı pide 15 TL, 180 gram hamurdan yapılan pide ise 11 TL'den satılacak. 

200 gram ekmek; 7 TL

300 gram Papatya (Çiçek ekmek); 15 TL

270 gram hamurdan(1,5)  yapılan pide; 16,50 TL

360 gram hamurdan (çiftli) yapılan pide; 22 TL

 

 

 

Kaynak: Haber Merkezi

  • #konya #ramazan pidesi konya #konyada ramazan pidesi #ramazan pidesi ne kadar

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER