MasterChef’te Son Ceket Sahibini Buldu! 3 Aralık Gecesi Kim Kazandı?
MasterChef Türkiye’de final kapısı aralandı ve beyaz ceket mücadeleleri büyük bir heyecanla devam etti. 3 Aralık Çarşamba akşamı yarışmacılar, bal ve zencefil temalı yaratıcı tabaklarla son beyaz ceketi almak için tezgâh başına geçti.
Ömür Akkor'un konuk jüri olduğu gecede, yarışmacıların hazırladığı zorlu ve yaratıcı tabaklar ana jüri (Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna) tarafından titizlikle değerlendirildi. Gecenin sonunda en yüksek puanı alarak büyük prestijin ve finale giden yolun anahtarı olan dördüncü beyaz ceketi kazanan isim açıklandı.
Dördüncü Beyaz Ceket'in Sahibi Kim Oldu?
Verilen bilgilere göre, 3 Aralık akşamı oynanan zorlu oyunların ve jüri değerlendirmelerinin ardından;
Dördüncü şef ceketini kazanan isim, şu an için açıklanmış bir isim değildir. Dördüncü şef ceketi açıklandığında bilgilendirme güncellenecektir.
Şu Ana Kadar Beyaz Ceketi Kazanan İsimler
Finale yükselme başarısını gösteren ve şef ceketini giyen ilk üç yarışmacı şöyle sıralanmıştır:
Çağatay (İlk Ceket)
Sezer (İkinci Ceket)
Özkan (Üçüncü Ceket)
MasterChef Jürileri Kimler
MasterChef Türkiye 2024 sezonunda jüri koltuğunda yer alan şefler:
Önemli Not:
Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.
Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı,
küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı,
kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir
yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar.
Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”