Tasavvuf, Tarikat ve Şeriat Dengesinde Bir Duruş-5-
ZENGİN FAKİR KAYNAŞMASINI YARDIMLAŞARAK SAĞLAYALIM
Çip kavgası İran savaşını öne mi çekti?
SAYGIYI KAYBEDEN TOPLUMUN GELECEĞİ OLUR MU?
Özbekistan’da 14 Şubat ve Babürlülerin Kurucusu Zahîrüddîn Muhammed Doğum Günü
SEÇİMİM BENİM
BU FUTBOL DEĞİL, ADALET TARTIŞMASI
PAYİTAHTA RUH VERENLER
Müzebzeb
FATMA NUR ÖĞRETMENİM ÖZÜR DİLERİM. SUÇ BENİM.
8 Mart’ın Hatırlattığı Büyük Hakikat: Veda Hutbesi
HAYATIMIZIN HER ANI RAMAZAN OLSUN RAMAZAN SADECE ORUÇ DEĞİL BİR AHLÂK İNKILABIDIR RAMAZAN SADECE İBADET DEĞİL BİR MEDENİYET İNŞASIDIR
Evcil Hayvanlar Çocuk Gelişimini Nasıl Etkiler
SENİN DÜNÜR
İRAN’DAN SONRA SIRA KİMDE?
Kültürel Hegemonya Çatırdarken
Seküler Ahmaklığın NEET İhaneti
Yaş Almak mı, Derinleşmek mi?
Konyaspo’dan Görkemli Galibiyet
ANNECİĞİM
Plaka basım atölyesinde yeni dönem
HEPİMİZ ÇARKIN İÇİNDEYİZ
Sosyal Medya: Abartı, Algı ve Sessiz Soygun
GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE KÜLTÜR VE EDEBİYAT MERKEZLERİ ve TÜRKİYE YAZARLAR BİRLİĞİ KONYA ŞUBESİ ÖRNEĞİ
BATILILARIN KİRLETİLMİŞ MENDİLLERİ: TERÖR ÖRGÜTLERİ
KAYGI
Ayaz Ata ve Nardugan
EĞİTİMDE BİR MİLAT BAŞLAMALI MI?
Ve Halep düştü…
Geride her köşesinde masum canların yittiği, sağ kalabilenlerin ağıtlarla terk ettiği bir Halep kaldı.
Ey Esed, bir milyon vatandaşının kanı ve gözyaşı üzerine oturmak zafer mi?
Zafer; yanmış, yıkılmış, harap olmuş bir Halep’i ele geçirmek mi?
Tarihteki zalimlerin akıbetlerini hiç mi okumadın?
Ey Avrupa, Ey Amerika, çıkar hesaplarınızla katlettiğiniz masumlar hiç mi rüyalarınızın kabusu olmayacak?
Köpeğini kurtarmak için kanguruya yumruk atan gence tepki gösteren hayvan severler, Suriye’de çocuklar katledilirken neden sesiniz çıkmıyor?
Ayağı sıkışmış bir kedinin, kıyıya vurmuş bir yunusun kurtarılma görüntülerini dünyaya servis ederken, Suriye’de yaşanan insanlık dramı karşısında vicdanınız tatile mi çıktı?
Yoksa sizin insan sevginiz de, hayvan sevginiz de çıkarınız için kullandığınız bir reklam ve aldatmacadan mı ibaret?
Ey Rusya, yıkılmaz denilen tarihin en zalim Komünist İktidarı paramparça olmadı mı?
Ey gücüne güvenerek hareket edenler! Allah’ın hesabının ve mazlumların ahının nice zalim iktidarları yok ettiğini görmek için tarihi harabelere hiç mi bakmıyor, onlardan hiç mi ibret almıyorsunuz?
Ey İslam dünyasının petrol zengini şeyhleri, milyonlarca Müslümanın ölümünü seyretmek nasıl bir vicdan?
Masum kadınlar, çocuklar ve ihtiyarların öldürülüşünü dev ekranlardan seyretmek, onlar açken altın tabaklarda leziz yemekler yemek, en mükellef sofralarda tıkınmak nasıl bir insanlık?
Ey İran, daha düne kadar Batı ambargosu altında inim inim inlerken senin yanında Türkiye’nin olduğunu ne çabuk unuttun?
Batı’nın Orta-Doğu haritasını değiştirmesine çanak tutarak sıranın sana da gelmeyeceğini mi sanıyorsun?
Ey iktidar, “Şam’da namaz kılacağız” hedefiyle yola çıktınız. Şimdi Halep’ten tahliyeyi sağladık diye diplomatik zafer ilan eder noktaya geldiniz.
Önünüze şapkanızı alın da bir muhasebe yapın.
Gerçek zaferin gönüllerin fethi olduğunu idrak etmeyenler eninde sonunda mağlup olurlar.
Gündelik zaferleri önemseyenler, şimdilik Halep’i aldık diye sevinsinler.
Ama bin yıllık yurtlarından koparılan o masum Haleplilerin acıları ve yurt hasreti, dalga dalga büyüyecek ve zalimleri boğacaktır.
O masum çocukları, otobüs camlarına “Ey Halep, bir gün mutlaka döneceğiz” diye yazmaya iten birikimden korkun.
Zira; bu mazlumların inlemesi ve kararlılığı tüm silahlardan daha etkili ve yakıcıdır…
İRAN’DAN SONRA SIRA KİMDE?
İSRAİL’İN NİL’DEN FIRAT’A HAYALİ
AVRUPA BİRLİĞİ VE NATO CAN ÇEKİŞİYOR.
YENİ DÜNYA DÜZENİNDE GÜÇLÜ OLMAYA MECBURUZ.
“EPSTEİN DOSYASI” VE İSRAİL İSTİHBARATI
KANADA BAŞBAKANI CARNEY’İN FERYADI
PKK/YPG/SDG ÇÖP OLDU
İRAN’IN SON KULLANMA TARİHİ GELDİ
DÜNYA DÜZENİNİN ÇİVİSİ ÇIKTI.
ÖZGÜR ÖZEL FETVA VERİRSE…