Bu bir ilk olacak! Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim duasını Ayasofya’da yapacak

- Güncelleme Tarihi:

Seçim çalışmalarını İstanbul’da noktalayacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim duasını Ayasofya’da yapacak. Cumartesi gün içinde İstanbul’un ilçelerinde seçim turu yapacak olan Erdoğan, akşam namazını Ayasofya Cami’nde kılıp kampanyayı noktalayacak.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Sultangazi'de Sultançiftliği Merkez Camii önünde ve Bahçelievler'de Şirinevler Ulu Camii önünde düzenlenecek mitingler ile İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek 3.Türkiye Gençlik Zirvesi'ne katılacak.



Erdoğan seçim çalışmalarını İstanbul'da noktalayacak

Seçim çalışmalarına yarın da İstanbul'da devam edecek olan Erdoğan, seçim duasını Ayasofya'da yapacak. Cumartesi gün içinde İstanbul'un ilçelerinde seçim turu yapacak olan Erdoğan, akşam namazını Ayasofya Cami'nde kılıp kampanyayı noktalayacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Ayasofya' isimli video klibi paylaştı

Bu bir ilk olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçimler öncesi her zaman Eyüp Sultan'a gider; namazını kılıp duasını ederdi.



Ayasofya'nın camii yapılmasından sonra gerçekleştirilecek ilk seçimde Erdoğan, bu sefer Ayasofya'yı tercih etti. Böylelikle Erdoğan, seçim duasını ilk kez Ayasofya'da yapmış olacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ayasofya'nın ibadete açılmasına ilişkin kararnameyi  imzaladı

Hayal gerçekleşti

2015'teki 7 Haziran seçimlerinden önce, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dönemin Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'le birlikte Ayasofya'da namaz kılacağı iddia edilmiş ancak iddia sonradan yalanlanmıştı.
 
  • #Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan #Ayasofya #Erdoğan seçim çalışmaları #ayasofya cami #seçim duası

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”