DOLAR
42,61
EURO
49,59
STERLİN
56,90
GRAM
5.835,98
ÇEYREK
9.597,68
YARIM ALTIN
19.099,96
CUMHURİYET ALTINI
38.079,11

Kimya fabrikasında iş kazası: İki işçi yaşamını yitirdi

 Kimya fabrikasında iş kazası: İki işçi yaşamını yitirdi
Kocaeli’nin Dilovası ilçesindeki bir petrokimya fabrikasında meydana gelen iş kazasında, iki işçi yaşamını yitirdi.

Kocaeli'nin Dilovası ilçesindeki Gebze Kimya İhtisas Sanayi Bölgesi'nde (GEBKİM) yeni açılacak bir petrokimya fabrikasında çalışan işçiler Abdurrahman Kanber ile Murat Fırtına, bakım çalışması yaparken iş kazası geçirdi.

İhbar üzerine bölgeye itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık personelinin yaptığı kontrolde, iki işçinin hayatını kaybettiği belirlendi.

VALİ AKTAŞ'TAN AÇIKLAMA

Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, fabrikada bir patlama ve yangın olmadığını belirterek, bakım çalışması esnasında iş kazası meydana geldiğini söyledi.

Aktaş, olayda iki kişinin hayatını kaybettiğini, yaralının olmadığını kaydetti.

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı, iş kazasıyla ilgili soruşturma başlattı.

Görgü tanıklarının ifadesine başvuruldu. Yapım aşamasındaki tesisin inşaatına 2022 yılında başlandı.

Tataristan Cumhuriyeti ile işbirliği halinde yapılan projede 200 işçi ve mühendis çalışıyordu. Tesisin çok yakın zamanda açılması hedefleniyordu.

Kaynak: AA

Reklam

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER