Milletin Kanalı KONTV 32 yaşında

- Güncelleme Tarihi:

 Milletin Kanalı KONTV 32 yaşında

Türkiye'nin milli ve manevi değerlere uygun yayın yapan ilk kanalı olarak 32 yıl önce kurulan Kontv, ülkemizin en saygın kanallarından biri olmayı başardı.  

Türkiye'nin en çok izlenen ilk 10 kanalı arasına KONTV girdi! Milletin  Kanalı KONTV

32 yıllık başarı hikâyesi 

KONTV'nin, Konya'da bir vericiyle karasaldan başlayan hayat hikâyesi küçük bir kulübede başladı. Uydu yayını ile daha büyük kitlelere ulaşan Kontv'nin ‘Kulübeden Uyduya' sloganı da buradan geldi. 

Kontv bugün; internet, kablolu yayın, Tivibu, Digitürk ve daha birçok platforma dahil olarak büyüdü. 

Milletin Kanalı KONTV!

Milli ve manevi değerlere bağlı yayınlar bazı dönemlerde birilerini rahatsız etse de Kontv hiç taviz vermedi. Zaman zaman cezalandırılan, kapatılan Kontv dik duruşunu, 28 Şubat süreci ve 15 Temmuz darbe girişiminde de bozmadı, devletinin ve milletinin yanında durdu. 

Türkiye'nin en çok izlenen kanallarından biri

Kontv en güvenilir TV izlenirlik ölçümlemelerinde Türkiye'nin en çok izlenen kanalları arasında yer alıyor. Kontv Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özer, Kontv'nin 32. kuruluş yılında daha güçlü ve daha izlenir olduğunu söyleyerek

"Biz hiçbir zaman reytingi ön plana alan bir yayın politikası izlemedik. ‘Bizim görevimiz açıkça duyurmaktır' ilahi kelamını kendimize rehber edinerek hak ve hakikati duyurmaya çalıştık. Reyting için yayın yapanlar tarihin tozlu raflarında dahi kendilerine yer bulamazken biz milletin hem ekranında hem gönlündeyiz. Türkiye'nin ilk medya vakfı olan Anmeg Vakfını kurduk ve Kontv başta olmak üzere tüm grup medya organlarını bu vakfın çatısına aldık. Böylece Kontv gerçek manada milletin kanalı oldu. Bize bugünleri gösteren Rabbimize sonsuz hamd ediyoruz.” dedi. 

Milletin özü KONTV!

Kontv Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Tatlısu'da 32. Kuruluş yıldönümü ile ilgili bir mesaj yayımladı. Kontv'nin Konya merkezli bir dünya markası olduğunu ifade eden Tatlısu mesajında şu görüşlere yer verdi;

"Türkçe konuşulan tüm coğrafyalarda insanların Kontv'yi kumandaların ilk sıralarına koyduklarını görmekteyiz. Balkanlardan Orta Asya'ya, Kırım'dan Kuzey Afrika'ya kadar tüm gönül coğrafyasında Kontv bilinmekte, Kontv izlenmektedir.  Bu bizi sevindirmekte, onurlandırmaktadır. Kontv, ülke bekasının olmazsa olmaz frekansıdır. Kontv milli birlik ve beraberliğimizin teminatıdır. Kontv milletin aynası, milletin özüdür. Nice 32 yıllarda yine aynı misyonla yayınlar yapmayı Cenabı Allah'tan niyaz ediyor, bize sürekli destek veren izleyicilerimize teşekkür ediyoruz.”

Kaynak: Bülten

  • #kontv #milletin kanalı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER