Motosiklet kazasında karı-koca hayatını kaybetti; kaza anı kamerada

- Güncelleme Tarihi:

İzmir’in Torbalı ilçesinde, kamyonet ile çarpışan motosiklette bulunan Ahmet ve Şule Bakırözü çifti hayatını kaybetti. 2 çocukları olan Bakırözü çiftinin hayatını kaybettiği kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi.

Kaza, saat 15.10'da Torbalı ilçesinde meydana geldi. Sağlık teknisyeni Ahmet Bakırözü yönetimindeki 35 TJK 41 plakalı motosiklet, yan yoldan ana yola bağlandıktan sonra sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 09 DJ 915 plakalı kamyonet ile çarpıştı.

Çarpışmanın ardından Ahmet Bakırözü ve yolcu konumunda olan eşi Şule Bakırözü, devrilen motosikletten düşerek metrelerce savruldu. Kazayı gören çevredekilerin ihbarıyla bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Şule Bakırözü'nün hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralı olan Ahmet Bakırözü ise yapılan ilk müdahalenin ardından kaldırıldığı Torbalı Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Kazada kamyonet sürücüsü gözaltına alınırken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Kaza anı, bir iş yerinin güvenlik kamerasına anbean kaydedildi. Görüntülerde, yan yoldan ana yola giren motosiklete, karşı yöne gitmeye çalışarak sol şeride geçtiği sırada arkadan gelen kamyonetin çarptığı görüldü. 

Kaynak: DHA

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”