DOLAR
38,62
EURO
43,69
STERLİN
51,50
GRAM
4.171,44
ÇEYREK
6.856,92
YARIM ALTIN
13.704,83
CUMHURİYET ALTINI
27.282,33

Konya’da 4 Katlı Binada Patlama! Soruşturma Başlatıldı

 Konya’da 4 Katlı Binada Patlama! Soruşturma Başlatıldı
Konya’nın Karatay ilçesinde bir binada meydana gelen patlamada 13 kişi yaralandı. Olayla ilgili Konya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Gazi Osmanpaşa Mahallesi Menzil Caddesinde 4 katlı binanın 3. katında, doğal gaz kaynaklı olduğu düşünülen patlama meydana geldi.

İhbar üzerine olay yerine AFAD, polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Patlamada yaralanan 13 kişi, ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Soruşturma başlatıldı

13 vatandaşın yaralandığı olay ile ilgili olarak Konya Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. Konya Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal, nöbetçi Cumhuriyet Savcı ve görevlendirilen uzman bilirkişi heyeti ile birlikte olay yerinde detaylı inceleme yapıldı.

 

Kaynak: Haber Merkezi

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER