DOLAR
38,56
EURO
43,52
STERLİN
51,29
GRAM
4.083,99
ÇEYREK
6.714,37
YARIM ALTIN
13.419,73
CUMHURİYET ALTINI
26.714,73

Konya’da çorbacıdaki silahlı saldırı olayında YENİ GELİŞME!

 Konya’da çorbacıdaki silahlı saldırı olayında YENİ GELİŞME!

Konya'da sabahın erken saatlerinde çorbacıda çıkan tartışma sonrası bir kişi silahla yaralandı. Saldırgan kısa sürede yakalandı.

NE OLMUŞTU?

Olay, sabah saatlerinde merkez Selçuklu ilçesi Bosna Hersek Mahallesi Mesaj Caddesi üzerindeki bir çorbacıda meydana geldi.

İddialara göre, gece kulübünde başlayan tartışma çorbacıda tekrar alevlendi. Karşılaşan taraflar arasında yeniden başlayan tartışmada silah sesleri yükseldi. Olayda N.K. isimli şahıs, Ü.B. tarafından silahla vurularak yaralandı.

İki el silah sesi duyulan olay sonrası çevredekilerin ihbarıyla bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

YAKALANDI

Olay yerinden araçla kaçan şüpheli Ü.B., polis ekiplerinin çalışması sonucu kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Kaynak: Haber Merkezi

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER