DOLAR
45,120 TL
EURO
52,809 TL
STERLİN
61,359 TL
GRAM
6.707 TL
ÇEYREK
11.062 TL
YARIM
21.929 TL
CUMHURİYET
43.268 TL

Konya’nın bir ilçesine daha kar yağdı

- Güncelleme Tarihi:

 Konya’nın bir ilçesine daha kar yağdı
Meteoroloji, Konya’nın birçok ilçesi için uyarıda bulunmuştu. Doğanhisar’ın ardından Akşehir’de de kar yağışı başladı.

Konya'nın Akşehir ilçesi'nde 2 Mayıs günü başlayan yağış, kısa sürede etkisini göstererek yüksek kesimlerde kar yağışına dönüştü. 

Akşehir'de etkili olan kar yağışı, vatandaşlar arasında şaşkınlık oluşturdu. İlçe genelinde kısa sürede etkisini artıran kar yağışı, bölge halkı tarafından beklenmedik bir gelişme olarak karşılandı.

Soğuk hava dalgası 3 Mayıs'ta da etkisini sürdürecek

Meteorolojik değerlendirmelere göre bölgede etkili olan soğuk hava dalgasının 3 Mayıs boyunca aralıklarla devam etmesi bekleniyor. Yağışların zaman zaman kuvvetlenebileceği, özellikle kırsal ve yüksek kesimlerde kar yağışının etkisini sürdürebileceği ifade ediliyor.

Yetkililer, buzlanma ve görüş mesafesi azalmasına karşı uyardı 

Vatandaşlara ani sıcaklık düşüşleri, buzlanma ve don olayları gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olmaları yönünde uyarılar yapılırken, yağışlı havanın gün içerisinde etkisini sürdüreceği tahmin ediliyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER