DOLAR
45,741 TL
EURO
53,108 TL
STERLİN
61,576 TL
GRAM
6.652 TL
ÇEYREK
10.932 TL
YARIM
21.664 TL
CUMHURİYET
43.061 TL

Konya’yı sağanak vurdu! Bu bölgede yollar göle döndü araçlar suya gömüldü

Berna Ata
İnternet Editörü

- Güncelleme Tarihi:

 Konya’yı sağanak vurdu! Bu bölgede yollar göle döndü araçlar suya gömüldü
Konya’da akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi.

Konya'nın Selçuklu ilçesinde bulunan ve Genç Osman Çevre Yolu'na bağlantı sağlayan noktada etkili olan sağanak yağış sonrası yollarda su birikintileri oluştu. Kısa sürede etkisini artıran yağış nedeniyle bazı bölümler adeta göle döndü.

Ulaşımda aksamalar yaşandı

Yağışın ardından yollarda oluşan su birikintileri sürücülere zor anlar yaşattı. Birçok araç suyla kaplanan noktalarda mahsur kalırken, bazı araçlar ise birikintilerin içerisinde kaldı.

Araçlar su birikintileri arasında kaldı

Sağanağın şiddetini artırdığı Akşemsettin ve Esenler Mahallesi çevresinde sürücüler ilerlemekte güçlük çekti. Yollarda oluşan yoğun su birikintileri nedeniyle bazı araçlar yolda kaldı, bazı otomobillerin ise su seviyesinin yükselmesiyle büyük ölçüde su içerisinde kaldığı görüldü.

Yağışın etkili olduğu bölgelerde trafik akışı zaman zaman ciddi şekilde yavaşladı, bazı noktalarda ise araç yoğunluğu oluştu. Yaşanan anlar çevrede bulunan vatandaşlar tarafından cep telefonu kameralarıyla kayıt altına alındı. 

(Berna Ata)

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER