DOLAR
45,606 TL
EURO
53,004 TL
STERLİN
61,390 TL
GRAM
6.673 TL
ÇEYREK
10.965 TL
YARIM
21.730 TL
CUMHURİYET
43.192 TL

Isparta-Konya yolunda kaza! 8 yaralı

 Isparta-Konya yolunda kaza! 8 yaralı
Isparta-Konya karayolunda otomobilin kamyonete arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 8 kişi yaralandı.

Kaza, Isparta-Konya karayolu kilometre 133+800 mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Mustafa P. idaresindeki 07 BUS 067 plakalı otomobil, aynı yönde ilerleyen Muzaffer Ö. yönetimindeki 42 ATZ 420 plakalı kamyonete arkadan çarptı.

Yaralılar hastaneye kaldırıldı

Kazada sürücüler Muzaffer Ö. ve Mustafa P. ile araçlarda yolcu olarak bulunan Talha C., Serdar D., Esma P., Şerife P., Asaf Emin P. ve Abdullah Taha P. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralıların bir kısmı Şarkikaraağaç Devlet Hastanesi'ne, bir kısmı ise Hüyük Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İHA

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER