YAZMA ESERLERİN İZİNDE: KONYA’DAN DÜNYAYA UZANAN BİR HAFIZA KÖPRÜSÜ
Hürmüz krizi doları vuruyor.
TÜRKİYE, SİYONİST HEGEMON EMPERYALİZME BARİYER
EN İYİ ARKADAŞIM
ACI BAŞLANGIÇ, HAYIRLI SONUÇ!
KONYA’DA MUSA EROĞLU RÜZGÂRI ESTİ
Beni Seviyorsanız Resulümün (s.a.v.) Ahlakını Kuşanın! (3/31)
Savaşın Yeni Yüzü: Ekran Başındaki Cepheler ve Simülasyonun Gücü
FATİH’İN İDEALLERİ FETİH RUHU VE İSTANBUL’UN FETHİ BİZE NE ANLATIYOR?
Yanmaz, yapışmaz muhalefet
YARGININ MUTLAK BUTLAN KARARI İLE CHP’NİN 80 YILLIK SÜREDE Batı’nın ÜZERİNE GİYDİRDİĞİ VESAYET ZIRHI ve ZİHNİYETİ PARÇALANIYOR
BASINIMIZIN MEDARI İFTİHARI ULU ÇINAR
Yeni Konya bu şehrin kendisidir.
2026 - Özbekistan’da Mahalleyi Geliştirme ve Toplumsal Yükseliş Yılı
Kupayı Trabzonspor Kazanmadı Konyaspor Kaybetti.
Her şey için teşekkürler Konyaspor…
28 Şubat’ın Sivil Kahramanına Veda
TÜRKİYE – NATO ARASINDA SON VE BÜYÜK FİNAL
SAHİBİNİ ARAYAN MADALYA
AKŞAM OLMAKTA
ÇOCUK VE HAYAT - Çocuklar neden içine kapanır?
Sarı Lacivert Kemer
Konya’ya Bahar Geldi
İnsana İyi Gelen Melodiler
5816 KALDIRILMALI MI?
"Almanlar, Afganistan'dan kaçarken 350 bin bira şişesini uçaklara aldılar. Ama Almanya Federal Haber Alma Servisi (BND)'ne çalışan 2000 Afgan'dan tek kişiyi uçağa almadılar.”
Bu haberi okuduğumda irkildim. Neredeyse kanım dondu. İnsanlık adına utandım.
70 bin NATO ve eğittikleri 300 bin Afgan'dan oluşan 370 binlik -savaş uçakları ve en ağır silahları, tankları, topları, füzeleri olan- devasa bir ordu.
Bu ordu elinde sadece tüfeği olan 75 bin kişilik Taliban ordusuna yenildi mi?
Görünüşte "evet yenildi” denilebilir. Böyle olmasını içten temenni ederim.
Ama işin perde arkası maalesef öyle değil.
Amerika veya İngiltere'de okuyan bir kişi, ülkesine "yöneten” olarak dönmüşse; kesinlikle O ülkenin hesabına çalışır. Bazen çizgiden çıkanlar olur. Onlar ya darbeyle devrilir. Ya da suikasta kurban gider.
Ülkemizi yönetenlerin çoğu da Amerika veya İngiltere'de tahsil görmüştür. Bizde de çizgiden çıkanlar olmuştur. Türkiye'deki suikast ve darbeleri bu bağlamda değerlendirmek gerekir. (Dönemin CIA Türkiye Masası İstasyon Şefi Paul Henze'in "12 Eylül Darbesi'ni bizim çocuklar işi bitirdi” dediğini unutmadık.)
Dünya Bankası'nda çalışan, Beyrut Amerikan üniversitesinde okuyan, CIA bursu ile Columbia Üniversitesi'ni bitiren Eşref Gani Afganistan Cumhurbaşkanı yapılıyorsa bu tesadüf değildir.
Taliban'ın Siyasi Lideri Abdülgani Birader de Gani'den farklı değildir. O da yıllarca ABD'de askeri, ekonomik ve siyasi eğitim almış, eski CIA başkanı, şimdiki ABD Dışişleri Bakanı Pompeo ile dost bir isimdir.
ABD, piyonları Eşref Gani'ye "20 yıldır seninle çalıştık. Taliban ile anlaştık. Artık Afganistan'ı Taliban yönetecek, kaç” demiş, Eşref Gani de patronunun emriyle kaçmıştır.
ABD, Afgan yönetimini Taliban'a teslim etmiştir. Kendilerine hizmet eden uşak Afgan'ları "sizi kurtaracağız” diye havalimanına çağırmış, ama uçaklara almamış, izdiham ve ölüm görüntülerini de "İslamcı Taliban'dan kaçış” olarak vererek İslam aleyhine propaganda yapmayı da ihmal etmemiştir.
Ne yazık ki, bizim yazılı ve görsel basın da -TRT dahil- buna hizmet etmiştir.
Savaş, İpekyolu'nun kontrolünü Çin'e bırakmama savaşıdır.
ABD'nin; Taliban eliyle oluşturduğu terör ve kargaşayı Doğu Türkistanlı kardeşlerimize sıçratarak Çin'in yükselişini durdurmak gibi daha kanlı ve korkunç planları vardır.
Amerika ve Avrupa hayranları…
Muhalefet yapacağız diye Türkiye'yi Batı'ya şikâyet edenler, onlardan yardım isteyenler…
PKK'lılar, terör seviciler, FETÖ'cüler, Geziciler veya onları destekleyenler…
Size sesleniyorum!
Batı sizi de kullanır ve kullandıktan sonra peçete gibi çöp kutusuna atar.
Siz Onların gözünde bira şişesi kadar bile değerli değilsiniz?
Bunu ne zaman anlayacaksınız?
İRAN’DAN SONRA SIRA KİMDE?
İSRAİL’İN NİL’DEN FIRAT’A HAYALİ
AVRUPA BİRLİĞİ VE NATO CAN ÇEKİŞİYOR.
YENİ DÜNYA DÜZENİNDE GÜÇLÜ OLMAYA MECBURUZ.
“EPSTEİN DOSYASI” VE İSRAİL İSTİHBARATI
KANADA BAŞBAKANI CARNEY’İN FERYADI
PKK/YPG/SDG ÇÖP OLDU
İRAN’IN SON KULLANMA TARİHİ GELDİ
DÜNYA DÜZENİNİN ÇİVİSİ ÇIKTI.
ÖZGÜR ÖZEL FETVA VERİRSE…