“BEN”LİKTEN, “BİZ”LİĞE
Merkez Bankası Risk Alabilirdi
FREN
Özbekistan’da Rakamlarla Gelişmeler
DÜN SAVAŞTIKLARIMIZDA BUGÜN BARIŞ YAPABİLİRMİYİZ?
Bu Ne Perhiz ? Bu Ne Lahana Turşusu ?
Ali Özek Hatıratında; II. Abdülhamit, M. K. Atatürk, M. A. Ersoy, H. B. Çantay, Ö. N. Bilmen, Y. Nuri Öztürk v.d.
KÜRESEL SİYONİST OLİGARŞİNİN KAÇINILMAZ TASVİYESİ YOLUNDA TÜRK DEVLETİ’NİN STRATEJİK GÜÇ ÇARPANI AĞIRLIĞI
KARA GECE
DARBELERİN GÖLGESİNDEN 15 TEMMUZ DİRİLİŞİNE
NATO Zirvesinin Zırvalayanları
YAZMA ESERLERİN İZİNDE
Konya’da iyi ki belediyeler var! Vatandaş ekmek ve etliekmek zammına tepkili…
DÜNYA KUPASI VE MİLLİ TAKIM:
MİZAHIN MİZANI
AYDOĞDU’DAN DÜNYA BELEDİYELER BİRLİĞİ BAŞKANLIĞINA…
Şimdi Konya’nın Kazanma Zamanı
İĞNE ELİMDEYDİ, SÖKÜĞÜ GÖREMEDİM
Savaşın Yeni Yüzü: Ekran Başındaki Cepheler ve Simülasyonun Gücü
Kupayı Trabzonspor Kazanmadı Konyaspor Kaybetti.
Her şey için teşekkürler Konyaspor…
AKŞAM OLMAKTA
3 yaşındaki Aylan ve 5 yaşındaki Galip bebekler… Masum Suriyeli iki kardeş… 3 yaşındaki Aylan bebeğin yüzüstü uzanmış minicik cansız bedeni… Bu fotoğraf her şeyi anlatıyor aslında… Söylenecek her söz kifayetsiz…
Bu bebeklerin cansız bedenlerini görüp yüreği dağlanmayan bir insan tasavvur edebilir misiniz?
Evet! Aylan ve Galip bebekler için Yahudilerin yüreği sızlamaz. Çünkü onlar kendilerini efendi, diğer insanları köle olarak görürler. Orta-Doğu’da ölen milyonlarca insan, Aylan ve Galip bebekler onlar için hayvandır.
Yahudiler; Rab Yehova’nın Nil'den Fırat'a kadar olan toprakları kendilerine vaat ettiğine bu toprakların ellerinden alındığına inanırlar. Bu amaç için önlerine çıkan engelleri yıkmak, insan öldürmek onlar için kutsaldır.
Dünyanın hiçbir yerinde Orta-Doğu’daki kadar yoğun savaş ve kargaşa yok. Bu tesadüf değildir. Bu savaşlar ile önce piyon devletler kurdurma, sonra Nil'den Fırat'a kadar olan topraklarda büyük İsrail’i kurma amacındalar.
1948'de İsrail kurulduktan sonra David Ben Gurion “Artık bundan sonra Yahudilerin yapması gereken iş Nil'den Fırat'a kadar Yehova’nın bize vaat ettiği kutsal toprakları almaktır.” Diyor.
Muharref Tevrat’a göre, Yahudiler için diğer insanların hiçbir değeri yoktur, adi ve basit işlerde çalıştırılacak kölelerdir. İnsan sayılamayacak basit, aşağılık, değersiz yaratıklardır. Tevrat’tan bazı Bab’lara bakalım:
"Siz Allahın, Rabbin oğullarısınız. Çünkü sen, Rabbin mukaddes bir kavmisin ve Rabb üzerinde olan bütün kavimlerden üstün olarak, kendine has bir kavim olmak üzere, seni seçti. "(Tevrat, Tesniye Bölümü, 14/2)
"Rabbin sana teslim edeceği tüm kavimleri bitireceksin, gözün onlara acımayacak."(Tevrat,Tesniye,7/16)
“…sana kulluk etmeyen millet harap olacak. Seni sıkıştıranların oğulları sana eğilerek gelecekler. Seni hor görenlerin hepsi senin ayaklarının tabanlarında yere kapanacaklar, milletlerin sütünü emeceksin." (İşaya 60/10-16)
“Rab, bütün milletlerden medihte, şöhrette ve izzette seni üstün kılacaktır.“ (Tesniye Bab, 26:19)
“Kalk ey oğullarım yeryüzüne hükmet, zira milletlerin hepsine sen varis olacaksın.”(Mezmur Bab, 82:6-8)
ABD ve global düzenin Orta-Doğu politikalarına yön veren Masonluk ve Yahudiliktir. Temeli İsrail çıkarlarına dayanır. Ortadoğu'da milyonlarca insanın Aylan ve Galip bebeklerin ölmesinin nedeni budur.
Obama "Hiçbir müttefik İsrail’den daha önemli değildir. Bugüne kadarki tüm yönetimlerden çok daha fazla İsrail’in güvenliği için çalıştık. Konu İsrail'in güvenliği olduğunda bundan taviz vermeyiz." Diyor.
Halbuki Kur’an’a göre üstün ırk yoktur. Bir insanı öldürmek, tüm insanları öldürmekle eş tutulmuştur.
“Yahudiler,Allahın çocukları,sevgilileriyiz"derler.De ki:"Hayır,siz de onun yarattığı birer insansınız"Maide 18
“İşte bu yüzdendir ki İsrailoğullarına(Tevrat'ta)şöyle bildirmiştik:“Kim bir canı-başka bir cana ya da yeryüzünde fesada karşılık olmaksızın-öldürürse, bütün insanları öldürmüş gibi olur. Kim de bir adamın hayatını kurtarırsa sanki bütün insanların hayatını kurtarmış gibi olur. Andolsun ki;onlara, peygamberlerimiz apaçık delillerle geldiler. Sonra, onlardan birçoğu, bu ayet ve mucizeler geldikten sonra, yeryüzünde fesat ve azgınlığa devam ettiler.” (Mâide 32)
İnsanlık, Diyanet İşleri Başkanı Görmez’in "Akdeniz sahillerine vuran çocuk cesetleri bombalardan kaçarken, dalgaların boğup sahile attığı bedenler, vicdanlarımızın cesedidir. Akdeniz mülteci mezarlığına değil, vicdan ve merhamet mezarlığına dönüştü, vicdanlar ne zaman uyanacak?" feryadına kulak vermelidir.
Zalimler, zulmün ebedi olmadığını, mazlumların kan ve gözyaşlarının bir gün bumerang gibi dönüp kendilerini vuracağını, Firavunların, Kisraların, Bizans krallarının ve diğer zalimlerin acıklı sonlarını unutmamalıdırlar.
Yaşananlar; zalimler için de, mazlumlar için de, zulmü seyreden Müslümanlar için de birer imtihandır.
Asıl, Yahudi’nin zulmüne değil, Müslümanların sessizliğine ağlamalıyız…
Emin olun ki; Aylan ve Galip bebekler Mahkeme-i Kübra’da yakamıza yapışacaklardır…
İRAN’DAN SONRA SIRA KİMDE?
İSRAİL’İN NİL’DEN FIRAT’A HAYALİ
AVRUPA BİRLİĞİ VE NATO CAN ÇEKİŞİYOR.
YENİ DÜNYA DÜZENİNDE GÜÇLÜ OLMAYA MECBURUZ.
“EPSTEİN DOSYASI” VE İSRAİL İSTİHBARATI
KANADA BAŞBAKANI CARNEY’İN FERYADI
PKK/YPG/SDG ÇÖP OLDU
İRAN’IN SON KULLANMA TARİHİ GELDİ
DÜNYA DÜZENİNİN ÇİVİSİ ÇIKTI.
ÖZGÜR ÖZEL FETVA VERİRSE…