“BEN”LİKTEN, “BİZ”LİĞE
Merkez Bankası Risk Alabilirdi
FREN
Özbekistan’da Rakamlarla Gelişmeler
DÜN SAVAŞTIKLARIMIZDA BUGÜN BARIŞ YAPABİLİRMİYİZ?
Bu Ne Perhiz ? Bu Ne Lahana Turşusu ?
Ali Özek Hatıratında; II. Abdülhamit, M. K. Atatürk, M. A. Ersoy, H. B. Çantay, Ö. N. Bilmen, Y. Nuri Öztürk v.d.
KÜRESEL SİYONİST OLİGARŞİNİN KAÇINILMAZ TASVİYESİ YOLUNDA TÜRK DEVLETİ’NİN STRATEJİK GÜÇ ÇARPANI AĞIRLIĞI
KARA GECE
DARBELERİN GÖLGESİNDEN 15 TEMMUZ DİRİLİŞİNE
NATO Zirvesinin Zırvalayanları
YAZMA ESERLERİN İZİNDE
Konya’da iyi ki belediyeler var! Vatandaş ekmek ve etliekmek zammına tepkili…
DÜNYA KUPASI VE MİLLİ TAKIM:
MİZAHIN MİZANI
AYDOĞDU’DAN DÜNYA BELEDİYELER BİRLİĞİ BAŞKANLIĞINA…
Şimdi Konya’nın Kazanma Zamanı
İĞNE ELİMDEYDİ, SÖKÜĞÜ GÖREMEDİM
Savaşın Yeni Yüzü: Ekran Başındaki Cepheler ve Simülasyonun Gücü
Kupayı Trabzonspor Kazanmadı Konyaspor Kaybetti.
Her şey için teşekkürler Konyaspor…
AKŞAM OLMAKTA
İngiliz, Fransız, koskoca Osmanlı’yı yıktı. Yerine bir Çatladıkapı muhtarlığı kurdu. Nasıl mı?
Muazzam Osmanlı devlet yapısını ve bilgi birikimini örnek almamızı engelleyerek.
Harf inkılabı ile bir günde nesilleri cahil yaparak.
Ecdada küfreden, Batıyı örnek alan, Batılıları kadim dost kabul eden aydın tipi yetiştirerek.
Yurtta Sulh, Cihanda Sulh’u “etliye sütlüye karışma, pısırıkça otur” anlayışı ile özdeşleştirerek.
Ekonomik, siyasi, askeri reçetelerin Batı’da olduğuna inanan, iddiasız, hedefsiz Batı hayranı yöneticileri iş başına getirerek.
ABD, AB, NATO, hatta İsrail güya istihbarat paylaşımı adı altında bizi istedikleri gibi yönlendirerek.
Böyle bir devletin Kurtuluş savaşını kazandığından ve bağımsız olduğundan söz edilebilir mi?
PKK ile mücadelede Onlar’ı başımıza bela edenlerle istihbarat paylaştığımız için bize çok gülmüşlerdir.
Bu ülkede emniyet genel müdürlüğü, içişleri bakanlığı ve parti genel başkanlığı yapmış Mehmet Ağar 15 Temmuz Darbe Komisyonu'na verdiği ifadede "şube müdürü iken sol örgütlerin ardında Rusya var sanırdım. Meğer TKP dışındaki sol örgütlerin ardında Batı varmış.” Demez mi?
Uyanık olması gereken, aldatılan bir yetkili daha. Yabancı istihbaratlar bizi kandırdı demek istiyor yani.
Cumhurbaşkanı’nın ve Genelkurmay Başkanı’nın yaveri FETÖ (CIA) ajanı. Cumhurbaşkanı davul zurnayla gelen 15 Temmuz Darbe teşebbüsünü eniştesinden öğreniyor. MİT nerede?
Böyle bir devletin kalkınması, iç ve dış meseleler ile baş etmesi mümkün mü?
Beyler! Hiç hayal kurmayalım. Biz hala Bağımsız devlet olamadık.
2. Abdülhamid, İngilizlerin kendisini takip ettirecekleri ajanı kendi adamından seçmelerini sağladı. Hem onların istihbaratını aldı. Hem de onları yanlış istihbari bilgilerle yanılttı.
İşte devlet bu. Devlet yönetme feraseti bu.
İnşaallah son olaylar aklımızı başımıza getirmiştir de devlet olma yolunda önemli adımlar atarız.
Eğer, devlet olma iddiasındaysanız;
İç ve dış politikada kısa, orta ve uzun vadeli planlarınız olacak.
Yabancı istihbarat teşkilatlarının şubesi değil, bağımsız ve iyi bir istihbarat teşkilatı kuracaksınız.
Milli birlik-beraberlik duygularıyla dolu bir nesil ve bilgili, ufuklu, donanımlı aydınlar yetiştireceksiniz.
İçte sosyal katmanların, ihtiyaç ve hassasiyetlerini iyi tanıyacak, aynı milli duygularla hareket etmelerini sağlayacaksınız.
Dünyada, özellikle sizi doğrudan ilgilendiren coğrafyadaki sosyal katmanları, ırk ve mezhepleri bunların ihtiyaç ve hassasiyetlerini iyi etüt edecek, bunların sosyal ve siyasi haritalarını çıkaracak, ona göre dış politika üretecek, dostluklar oluşturacak, gerektiğinde bunları düşmanın ataklarını kırmak için kullanacaksınız.
Düşmanlarının sosyal, ekonomik, siyasi yapılarını iyi etüt edecek, zaaflarını belirleyecek, oralardaki muhalif gurupları örgütleyecek, gerektiğinde bunları caydırmak için devreye koyacaksınız.
Bunları yapamayan devletin dünya sahnesinde ağırlığı olmaz.
Olsa olsa Çatladıkapı muhtarlığı olur.
Zulme dur diyen, mazlumun yanında olan etkin, saygın, birleştirici bir Türkiye temenni ve duasıyla…
İRAN’DAN SONRA SIRA KİMDE?
İSRAİL’İN NİL’DEN FIRAT’A HAYALİ
AVRUPA BİRLİĞİ VE NATO CAN ÇEKİŞİYOR.
YENİ DÜNYA DÜZENİNDE GÜÇLÜ OLMAYA MECBURUZ.
“EPSTEİN DOSYASI” VE İSRAİL İSTİHBARATI
KANADA BAŞBAKANI CARNEY’İN FERYADI
PKK/YPG/SDG ÇÖP OLDU
İRAN’IN SON KULLANMA TARİHİ GELDİ
DÜNYA DÜZENİNİN ÇİVİSİ ÇIKTI.
ÖZGÜR ÖZEL FETVA VERİRSE…