Tasavvuf, Tarikat ve Şeriat Dengesinde Bir Duruş-5-
ZENGİN FAKİR KAYNAŞMASINI YARDIMLAŞARAK SAĞLAYALIM
Çip kavgası İran savaşını öne mi çekti?
SAYGIYI KAYBEDEN TOPLUMUN GELECEĞİ OLUR MU?
Özbekistan’da 14 Şubat ve Babürlülerin Kurucusu Zahîrüddîn Muhammed Doğum Günü
SEÇİMİM BENİM
BU FUTBOL DEĞİL, ADALET TARTIŞMASI
PAYİTAHTA RUH VERENLER
Müzebzeb
FATMA NUR ÖĞRETMENİM ÖZÜR DİLERİM. SUÇ BENİM.
8 Mart’ın Hatırlattığı Büyük Hakikat: Veda Hutbesi
HAYATIMIZIN HER ANI RAMAZAN OLSUN RAMAZAN SADECE ORUÇ DEĞİL BİR AHLÂK İNKILABIDIR RAMAZAN SADECE İBADET DEĞİL BİR MEDENİYET İNŞASIDIR
Evcil Hayvanlar Çocuk Gelişimini Nasıl Etkiler
SENİN DÜNÜR
İRAN’DAN SONRA SIRA KİMDE?
Kültürel Hegemonya Çatırdarken
Seküler Ahmaklığın NEET İhaneti
Yaş Almak mı, Derinleşmek mi?
Konyaspo’dan Görkemli Galibiyet
ANNECİĞİM
Plaka basım atölyesinde yeni dönem
HEPİMİZ ÇARKIN İÇİNDEYİZ
Sosyal Medya: Abartı, Algı ve Sessiz Soygun
GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE KÜLTÜR VE EDEBİYAT MERKEZLERİ ve TÜRKİYE YAZARLAR BİRLİĞİ KONYA ŞUBESİ ÖRNEĞİ
BATILILARIN KİRLETİLMİŞ MENDİLLERİ: TERÖR ÖRGÜTLERİ
KAYGI
Ayaz Ata ve Nardugan
EĞİTİMDE BİR MİLAT BAŞLAMALI MI?
Jeremi RİFKİN İkinci dünya savaşını kaybettiğinden beri ABD hegomonyasında olan Almanya'nın eski başbakan danışmanı. Şimdi de Kılıçdaroğlu'nun yeni danışmanı oldu.
Danışman gibi süslü nitelendirmelere bakmayın. Basbayağı sömürge valisi.
Sadece Almanya için değil, ABD, İngiltere, Fransa, İtalya, İspanya gibi sömürgeciler çekildikleri ülkelere mutlaka bir sömürge valisi atamışlardır.
Anlaşılacağı gibi bu danışmanların görevi o ülkelerin ABD menfaatleri doğrultusunda yönetilmesini sağlamak, çizgiden çıkmalarını önlemektir.
ABD Başkanı Biden "Türkiye'de muhalefeti desteklediğimizi açıkça göstermeliyiz" demedi mi?
CHP'li Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş CHP'nin Cumhurbaşkanı adayını "Ulusal ve uluslararası karar vericilerin işaret edeceği bir insanı yapacaklarını" açıklamadı mı?
Bütün bunlar açıkça ortada iken Kılıçdaroğlu'nun ABD ve İngiltere'ye gitmesi ve hemen ardından Jeremi RİFKİN'in Kılıçdaroğlu'nun danışmanlığına getirilmesi, sizce tesadüfle izah edilebilir mi?
RİFKİN saklama gereği bile duymadı ve "Türkiye'nin yeni yol haritasını ABD'den oluşturacağını” açık seçik ifade etti bile.
ABD, Türkiye'nin çıkarları doğrultusunda yönetilmesine çok büyük önem veriyor olacak ki; sadece Jeremi RİFKİN ile yetinmemiş, Prof. Dr. Daron Acemoğlu ve Hacer Foggo'yu da Kılıçdaroğlu'nun yeni danışman kadrosuna dahil etmiş.
Kılıçdaroğlu'nun "İkinci Yüzyıla Çağrı" toplantısında CHP'nin yeni danışmanları olarak duyurduğu bu isimler kim?
Prof. Dr. Daron Acemoğlu: Ermeni diyasporasından, Ermeni soykırımı yalanını destekliyor. Gülen'in övgüsüne mazhar (!) olmuş bir FETÖ aşığı, ermeni ekonomi bakanlığı için düşünülmüş biri İMF'ci.
Hacer Foggo: Kocası Gayr-i Müslim. TSK'ya iftira atan sayısız sosyal medya paylaşımı var.
ABD, CHP'ye -iktidara olurlarsa da- Türkiye'ye kayyum atamış oluyor. Tıpkı Kemal Derviş gibi.
Seçilirlerse Türkiye'nin anahtarını küresel güçlere teslim edecekler. CHP'nin geleceğinin ABD'li danışman Jeremy Rifkin'e emanet edilmesinin başka ne açıklaması olabilir ki?
Bu danışmanlar, "PKK ve PYD'ye binlerce TIR silah ve mühimmat yardımı yaptık. ABD yönetimi Suriye'de bir PKK devleti kurulmasını istiyor” derse CHP ne diyecek?
Kılıçdaroğlu "sizleri gerçek vatanseverlere emanet ediyorum” diyordu ya.
Türkiye'de vatansever kalmamış olacak ki; gerçek vatanseverleri (!) ABD'den ithal ediyor.
Her şeyi ABD'lilere yaptıracaksanız, siz neden varsınız?
Bu şekilde bir vizyon açıklamakla kendinizi "beceriksiz, işe yaramaz” olarak ilan etmiş ve kendinizi inkâr etmiş olmuyor musunuz?
Gerçekten de bir işe yaramıyor, hatta bu ülkeye zarar veriyorsunuz! Kenara çekilin!
Yoksa bu Millet sizi öyle bir kenara atar ki, sizi dostlarınız bile kurtaramaz…
KONYA – 07 Aralık 2022
İRAN’DAN SONRA SIRA KİMDE?
İSRAİL’İN NİL’DEN FIRAT’A HAYALİ
AVRUPA BİRLİĞİ VE NATO CAN ÇEKİŞİYOR.
YENİ DÜNYA DÜZENİNDE GÜÇLÜ OLMAYA MECBURUZ.
“EPSTEİN DOSYASI” VE İSRAİL İSTİHBARATI
KANADA BAŞBAKANI CARNEY’İN FERYADI
PKK/YPG/SDG ÇÖP OLDU
İRAN’IN SON KULLANMA TARİHİ GELDİ
DÜNYA DÜZENİNİN ÇİVİSİ ÇIKTI.
ÖZGÜR ÖZEL FETVA VERİRSE…