“İĞNELİ FIÇI” VE “PEDOFİLİ ADASI“

New York'ta Yahudiler için simgesel '770 Eastern Parkway' sinagogunda gizli tüneller bulundu.  

Dünya kamuoyunun Gazze'de yaptığı soykırım nedeniyle İsrail ve Siyonizm'in vahşi yüzüyle yakından tanıştığı bir dönemde, sinagogda keşfedilen bu gizli tüneller ve ortaya çıkan kanıtlar, Yahudilerin tarihte çocukların kanlarını almak için kullandıkları "İğneli Fıçı” yöntemini akla getirdi.  

Yani; kaçırılan Yahudi olmayan çocuklar, canlı canlı iğneli bir fıçıya kapatılır, fıçı dakikalarca yuvarlanır, fıçının dibindeki musluk açılır, toplanan kan ayinlerde kullanılır ya da Pessah denilen "Mayasız Bayramı”nda yenilen mayasız ekmeklere karıştırılmak üzere alınırdı. 

Neophite bir hahamın oğludur. Yahudilikten çıkıp Hristiyan olduktan sonra yazdığı kitapta "bazı Yahudi tarikatlarının, insan kanı içtiklerinde Yehova katında daha "üstün” olduklarına inandıklarını” yazmıştır.  

İspanya'da, sayısız çocuk kaybolmuş, kan içme olayları görülmüş, bu halk arasında infial yaratmış, cesetlerin bir kısmı tamamen kanı çekilmiş bir durumda bulunmuştur. 

İşte Yahudilerin bulundukları ülkelerden sürülmelerinin nedenlerinden birisi de bu sapık adettir. 

Bazı Yahudi tarikatları bu sapık adetlerine Osmanlı'da da devam etmişlerdir. Osmanlı zabıtlarına göre 1715'te Amasya'da, 1840'ta Şam ve Rodos'ta, 1633-1843 ve 1866'da İstanbul'da, 1863-1868 ve 1870'te İzmir'de bu suçlardan pek çok Yahudi idam edilmiştir.  

Bazı Yahudi tarikatlarının, bu kan donduran inanışları ve İsrail'in Gazze'de acımadan yaptığı soykırım Bozulmuş Tevrat'a dayanmaktadır. 

"İNSAN KANI İÇECEKSİN! Et yeyin ve KAN İÇİN yiğitlerin etini yiyeceksiniz ve dünya beylerinin KANINI İÇECEKSİNİZ... SARHOŞ OLUNCAYA KADAR KAN İÇECEKSİNİZ" (Bozulmuş Tevrat, Hezekiel Böl.39/18-20) 

"KASAPLIK KOYUN GİBİ İNSAN PARÇALA VE ETLERİNİ YE, KANLARINI İÇ! Onları kasaplık koyunlar gibi ayır ve öldürme günü için onları hazırla." (Bozulmuş Tevrat, Yeremya Bölümü, 12/3) 

 "Et yeyin ve kan için yiğitlerin etini yiyeceksiniz ve dünya beylerinin kanını içeceksiniz...sarhoş oluncaya kadar kan İçeceksiniz." (Bozulmuş Tevrat, Hezekiel Bölümü, 39/18-19) 

"Şimdi git... onların herşeylerini tamamen yok et ve onları esirgeme; erkekten kadına, çocuktan emzikte olana kadar hepsini Öldür." (Bozulmuş Tevrat, I.Samuel Bölümü, 15/3) 

ABD'de seks amaçlı insan kaçakçılığı ve çocuk istismarıyla suçlanan, 2019'da hapishane hücresinde ölü bulunan Yahudi asıllı milyarder iş adamı Jeffrey  Epstein'in "Pedofili Adası"  da gündemdeki yerini korumakta,   Epstein'in ünlü isimlerin taciz anlarını kaydedip şantaj yaptığı, bu nedenle öldürüldüğü de iddia edilmektedir. 

İsrail'in Gazze'de yaptığı soykırımın üzerine eklenen bu kan donduran hadiseler dünya kamuoyunda Yahudiler aleyhine infial uyandırmıştır. Ne gariptir ki; İslam'ı karalamak için en ufak olayı fırsat bilen bizdeki malum çevrelerden hiçbir tepki gelmemiştir.    

Mossad'ın İsrail aleyhine toplumda oluşan bu nefreti tersine çevirmek için "sinagogları havaya uçuracak veya masum Yahudileri hedef alacak” bir eylem planlaması muhtemeldir.  

Bu nedenle, devlet gerekli tedbirleri almalıdır. Toplum olarak da tahriklere kapılmamalıyız…  


Yazarın Diğer Yazıları