“BEN”LİKTEN, “BİZ”LİĞE
Merkez Bankası Risk Alabilirdi
FREN
Özbekistan’da Rakamlarla Gelişmeler
DÜN SAVAŞTIKLARIMIZDA BUGÜN BARIŞ YAPABİLİRMİYİZ?
Bu Ne Perhiz ? Bu Ne Lahana Turşusu ?
Ali Özek Hatıratında; II. Abdülhamit, M. K. Atatürk, M. A. Ersoy, H. B. Çantay, Ö. N. Bilmen, Y. Nuri Öztürk v.d.
KÜRESEL SİYONİST OLİGARŞİNİN KAÇINILMAZ TASVİYESİ YOLUNDA TÜRK DEVLETİ’NİN STRATEJİK GÜÇ ÇARPANI AĞIRLIĞI
KARA GECE
DARBELERİN GÖLGESİNDEN 15 TEMMUZ DİRİLİŞİNE
NATO Zirvesinin Zırvalayanları
YAZMA ESERLERİN İZİNDE
Konya’da iyi ki belediyeler var! Vatandaş ekmek ve etliekmek zammına tepkili…
DÜNYA KUPASI VE MİLLİ TAKIM:
MİZAHIN MİZANI
AYDOĞDU’DAN DÜNYA BELEDİYELER BİRLİĞİ BAŞKANLIĞINA…
Şimdi Konya’nın Kazanma Zamanı
İĞNE ELİMDEYDİ, SÖKÜĞÜ GÖREMEDİM
Savaşın Yeni Yüzü: Ekran Başındaki Cepheler ve Simülasyonun Gücü
Kupayı Trabzonspor Kazanmadı Konyaspor Kaybetti.
Her şey için teşekkürler Konyaspor…
AKŞAM OLMAKTA
Dünya yaşanmaz hale geldi.
Savaşlar, iç çatışmalar, terör, silahlanma yarışı bütün hızıyla sürüyor.
Gazze, Ukrayna, Afganistan, Irak ve Suriye'de yaşanan savaşlar, Doğu Türkistan'a uygulanan zulüm, Afrika ülkelerindeki iç çatışmalar ve diğerleri insanlığı ve insani değerleri hızla felakete sürüklüyor.
İnsanlar uyuşturucu, kumar, içki, zina, hırsızlık, sahtekârlık, dolandırıcılık bataklığında debeleniyor.
İntiharlar, silahlı okul baskınları, sapık akımlar, LGBT sapkınlığı, pedofili cinayetleri Batı kültür ve medeniyetinin çökmekte olduğunun bariz işaretleridir.
Batıyı örnek aldığımız, yani kargayı kılavuz edindiğimiz günlerden bu yana bizim insanımız da gittikçe artan bir hızla aynı hastalıklara yakalandı.
Kısacası insanlık mutlu değil.
Dünyayı Rothschild, Rockefeller, Morgan diğer birkaç aile yönetiyor.
Silah sanayii, ilaç sanayii, bilişim sanayii, ağır sanayi, gıda sanayii ve diğerleri bunların elinde.
Sapkın inançlarına göre savaşlar çıkararak tanrıyı kıyamete zorlayacaklar ve güya kutsal Armageddon savaşı ile zafer elde edecekler.
Dünyayı idare eden bu sapkın anlayışla dünyada barış ve mutluluk sağlanabilir mi?
Elbette sağlanamaz.
Ne gariptir ki; bu sapkın anlayış, "demokrasi, insan hakları, barış, kardeşlik” diyerek insanları uyutuyor ve hedeflerini gizli ve sinsi yöntemlerle gerçekleştiriyor.
İsrail'in Gazze'de uyguladığı soykırım karşısında Batılı yöneticilerin tutumu "demokrasi, insan hakları, barış, kardeşlik” söylemlerinin bir aldatmacadan ibaret olduğunu açıkça ortaya koydu.
Bunların yaldızlı söylemlerine hala inananlar varsa, ya ahmak, ya da satılmıştır.
Dünyanın yüz yüze geldiği bu acı gerçekler karşısında er ya da geç insanlık, mutluluğunu sağlayacak yeni arayışlara girecektir.
Aslında bu arayış başlamıştır. İsrail'in Gazze'de uyguladığı soykırım karşısında Müslümanlardan çok daha fazla tepki gösteren Batılı toplumlar olmuştur.
Gazze'nin mağduriyeti, Gazzelilerin zulüm karşısında gösterdiği destansı mücadele ve tevekkülü Batı insanını düşünmeye sevk etmiştir.
Batı insanı bu tevekkülün kaynağını aramaya, çocuklarını ve en yakınlarını kaybeden bir babanın "Allah bize yeter, o ne güzel vekildir” diye haykırışındaki esrarı çözmeye çabalamaktadır.
Bu arayış; yanlış karşısında doğrunun, zulüm karşısında Hakk'ın arayışıdır.
İnsanın fıtratı her zaman doğruyu, hakkı bulma yönünde programlanmıştır.
Bu arayışın varacağı yer İslam'dır.
Zira kurtuluş ancak İslam'dadır…
İRAN’DAN SONRA SIRA KİMDE?
İSRAİL’İN NİL’DEN FIRAT’A HAYALİ
AVRUPA BİRLİĞİ VE NATO CAN ÇEKİŞİYOR.
YENİ DÜNYA DÜZENİNDE GÜÇLÜ OLMAYA MECBURUZ.
“EPSTEİN DOSYASI” VE İSRAİL İSTİHBARATI
KANADA BAŞBAKANI CARNEY’İN FERYADI
PKK/YPG/SDG ÇÖP OLDU
İRAN’IN SON KULLANMA TARİHİ GELDİ
DÜNYA DÜZENİNİN ÇİVİSİ ÇIKTI.
ÖZGÜR ÖZEL FETVA VERİRSE…