“BEN”LİKTEN, “BİZ”LİĞE
Merkez Bankası Risk Alabilirdi
FREN
Özbekistan’da Rakamlarla Gelişmeler
DÜN SAVAŞTIKLARIMIZDA BUGÜN BARIŞ YAPABİLİRMİYİZ?
Bu Ne Perhiz ? Bu Ne Lahana Turşusu ?
Ali Özek Hatıratında; II. Abdülhamit, M. K. Atatürk, M. A. Ersoy, H. B. Çantay, Ö. N. Bilmen, Y. Nuri Öztürk v.d.
KÜRESEL SİYONİST OLİGARŞİNİN KAÇINILMAZ TASVİYESİ YOLUNDA TÜRK DEVLETİ’NİN STRATEJİK GÜÇ ÇARPANI AĞIRLIĞI
KARA GECE
DARBELERİN GÖLGESİNDEN 15 TEMMUZ DİRİLİŞİNE
NATO Zirvesinin Zırvalayanları
YAZMA ESERLERİN İZİNDE
Konya’da iyi ki belediyeler var! Vatandaş ekmek ve etliekmek zammına tepkili…
DÜNYA KUPASI VE MİLLİ TAKIM:
MİZAHIN MİZANI
AYDOĞDU’DAN DÜNYA BELEDİYELER BİRLİĞİ BAŞKANLIĞINA…
Şimdi Konya’nın Kazanma Zamanı
İĞNE ELİMDEYDİ, SÖKÜĞÜ GÖREMEDİM
Savaşın Yeni Yüzü: Ekran Başındaki Cepheler ve Simülasyonun Gücü
Kupayı Trabzonspor Kazanmadı Konyaspor Kaybetti.
Her şey için teşekkürler Konyaspor…
AKŞAM OLMAKTA
Dün bir haber okudum. İnanmadım. İnanamadım.
İran'ın başkenti Tahran'da Afganistan'ın ele alındığı Dünya İslami Uyanış Kurultayı'na Türkiye'den konuşmacı olarak Doğu Perinçek katılmış.
Önce Türkiye'yi temsilen katıldığını düşündüm. Ancak çevrimiçi yapılan bu toplantıya Perinçek Türkiye adına değil genel başkanı olduğu Vatan Partisi adına katıldığını öğrenince biraz rahatladım.
Ama yine de Doğu Perinçek'in solunda Vatan Partisi'nin bayrağı yer alsa da sağında Türk bayrağının yer alması bile büyük bir skandaldır.
Zirve'nin açılış konuşmasını İran İslam Devrimi Rehberi Dış ilişkiler baş danışmanı Ali Ekber Velayeti yaptı. Ali Ekber Velayeti aynı zamanda Dünya İslami Uyanış Kurultayı Genel sekreterliğini yapıyor.
Tüm İslam Dünyası İslami Uyanış Kurultayı'na Genel sekreter bulamamış olacak ki (!); Genel sekreterliğe Ali Ekber Velayeti getirilmiş.
İran, Türkiye'de Kurultay'a konuşmacı olarak katılacak ehliyet ve liyakat sahibi başka birini de bulamamış (!) olacak ki "Herhangi bir dine inanmadığını, Allah inancını insanların uydurduğunu” açıkça beyan eden Perinçek'i davet etmiş.
Çünkü; Perinçek İranlılar nezdinde makbul bir siyasetçidir. Türkiye'ye gelen kimi İranlı Ayetullah düzeyindeki mollaların kendisini ziyaret ettiğini bizzat Perinçek söylüyor.
Dünya İslami Uyanış Kurultayı Genel sekreterliğine Ali Ekber Velayeti'nin getirilmesi ve Kurultay'a Türkiye'den Perinçek'in konuşmacı olarak katılması, bana Bekri Mustafa'nın hikâyesini hatırlattı.
Malumunuzdur. Ama yinelemekte fayda var:
Bekri Mustafa, Küçük Ayasofya Camii'nin önünden geçmektedir... O sırada musallada bir tabut vardır, fakat namazı kıldıracak imam ortalarda yoktur.
Cemaatin, beklemekten canı sıkılır ve başında kavuğu, sırtında cübbesiyle oradan geçen Bekri Mustafa'yı "hoca” zannederler ve O'ndan namazı kıldırmasını isterler.
"Yok, ben hoca değilim” dese de, dinlemezler ve zorla öne geçirirler.
Bekri Mustafa namazı kıldırdıktan sonra tabutun örtüsünü açar ve ölünün kulağına bir şeyler fısıldar.
Cemaat, ölüye ne söylediğini merak eder. Bekri Mustafa gülerek cevaplar:
"Sen şimdi aramızdan ayrılıp ahirete gidiyorsun. Eğer orada, bu dünyanın ahvalini sana sorarlarsa, Bekri Mustafa Ayasofya'ya imam oldu dersin. Onlar durumu anlar... dedim.”
Dünya Müslümanlarının uyanışı Ali Ekber Velayeti ve Perinçek'e kaldıysa vay halimize…
İslam Dünyası'nın neden bu halde olduğuna bundan daha güzel bir örnek olabilir mi?
Allah sonumuzu hayır eylesin…
KONYA – 08 Haziran 2022
İRAN’DAN SONRA SIRA KİMDE?
İSRAİL’İN NİL’DEN FIRAT’A HAYALİ
AVRUPA BİRLİĞİ VE NATO CAN ÇEKİŞİYOR.
YENİ DÜNYA DÜZENİNDE GÜÇLÜ OLMAYA MECBURUZ.
“EPSTEİN DOSYASI” VE İSRAİL İSTİHBARATI
KANADA BAŞBAKANI CARNEY’İN FERYADI
PKK/YPG/SDG ÇÖP OLDU
İRAN’IN SON KULLANMA TARİHİ GELDİ
DÜNYA DÜZENİNİN ÇİVİSİ ÇIKTI.
ÖZGÜR ÖZEL FETVA VERİRSE…