Konyaspor Deniz’i satmalı mı?
Büyüme ve enflasyon verilerindeki olumlu gelişmeler umut veriyor
NUMUNE-İ İMTİSAL PEYGAMBERİMİZ HZ. MUHAMMED (S.AS.)’İN DOĞUMU
HAYATIN ANLAMINI KAVRAYAN İKİ ŞAHSİYET KUSS B. SAİDA VE EBU’L-BEKA ER-RUNDÎ
AMAN BALIKLAR ÜRKMESİN, AMA…
Görgüsüzlüğün göstergeleri
TRAFİK SORUNUN ÇÖZÜMÜ İŞTE BURADA!
AYASOFYA’DAN TÜM DÜNYAYA...
“Hayatın Masası”
GÖĞE BAKALIM
Konya raylarla geleceğe taşınacak
Stresten Nasıl Kurtuluruz?
Efsanelerin Yemişi
Göztepe’nin Hesaplarını Tunahan Bozdu
Linç Edilen Hekim ve Sessiz Çoğunluğun Feryadı
Teknolojinin Bizden Aldıkları
İç sahada alınan net galibiyet
Rakamlarla Otomobil Piyasası
BASIN DİLİ
Dün bir haber okudum. İnanmadım. İnanamadım.
İran'ın başkenti Tahran'da Afganistan'ın ele alındığı Dünya İslami Uyanış Kurultayı'na Türkiye'den konuşmacı olarak Doğu Perinçek katılmış.
Önce Türkiye'yi temsilen katıldığını düşündüm. Ancak çevrimiçi yapılan bu toplantıya Perinçek Türkiye adına değil genel başkanı olduğu Vatan Partisi adına katıldığını öğrenince biraz rahatladım.
Ama yine de Doğu Perinçek'in solunda Vatan Partisi'nin bayrağı yer alsa da sağında Türk bayrağının yer alması bile büyük bir skandaldır.
Zirve'nin açılış konuşmasını İran İslam Devrimi Rehberi Dış ilişkiler baş danışmanı Ali Ekber Velayeti yaptı. Ali Ekber Velayeti aynı zamanda Dünya İslami Uyanış Kurultayı Genel sekreterliğini yapıyor.
Tüm İslam Dünyası İslami Uyanış Kurultayı'na Genel sekreter bulamamış olacak ki (!); Genel sekreterliğe Ali Ekber Velayeti getirilmiş.
İran, Türkiye'de Kurultay'a konuşmacı olarak katılacak ehliyet ve liyakat sahibi başka birini de bulamamış (!) olacak ki "Herhangi bir dine inanmadığını, Allah inancını insanların uydurduğunu” açıkça beyan eden Perinçek'i davet etmiş.
Çünkü; Perinçek İranlılar nezdinde makbul bir siyasetçidir. Türkiye'ye gelen kimi İranlı Ayetullah düzeyindeki mollaların kendisini ziyaret ettiğini bizzat Perinçek söylüyor.
Dünya İslami Uyanış Kurultayı Genel sekreterliğine Ali Ekber Velayeti'nin getirilmesi ve Kurultay'a Türkiye'den Perinçek'in konuşmacı olarak katılması, bana Bekri Mustafa'nın hikâyesini hatırlattı.
Malumunuzdur. Ama yinelemekte fayda var:
Bekri Mustafa, Küçük Ayasofya Camii'nin önünden geçmektedir... O sırada musallada bir tabut vardır, fakat namazı kıldıracak imam ortalarda yoktur.
Cemaatin, beklemekten canı sıkılır ve başında kavuğu, sırtında cübbesiyle oradan geçen Bekri Mustafa'yı "hoca” zannederler ve O'ndan namazı kıldırmasını isterler.
"Yok, ben hoca değilim” dese de, dinlemezler ve zorla öne geçirirler.
Bekri Mustafa namazı kıldırdıktan sonra tabutun örtüsünü açar ve ölünün kulağına bir şeyler fısıldar.
Cemaat, ölüye ne söylediğini merak eder. Bekri Mustafa gülerek cevaplar:
"Sen şimdi aramızdan ayrılıp ahirete gidiyorsun. Eğer orada, bu dünyanın ahvalini sana sorarlarsa, Bekri Mustafa Ayasofya'ya imam oldu dersin. Onlar durumu anlar... dedim.”
Dünya Müslümanlarının uyanışı Ali Ekber Velayeti ve Perinçek'e kaldıysa vay halimize…
İslam Dünyası'nın neden bu halde olduğuna bundan daha güzel bir örnek olabilir mi?
Allah sonumuzu hayır eylesin…
KONYA – 08 Haziran 2022
AMAN BALIKLAR ÜRKMESİN, AMA…
MALAZGİRT ZAFERİNİ KUTLAMAYI HAK EDİYOR MUYUZ?
FİLLER TEPİŞTİ, ÇİMLER EZİLDİ.
EMEĞİ TÜRKİYE ÇEKTİ, YEMEĞİ ABD YEDİ.
“MİLLİ İSTİHBARAT AKADEMİSİ RAPORU” ÜZERİNE…
CİĞERLERİMİZ YANIYOR
“BİRLİKTE RAHMET, AYRILIKTA AZAP VARDIR”
TERÖRSÜZ TÜRKİYE: “PEYNİR BÜYÜK YOL KISA?!”
DEVLET, ASLA CHP’YE TESLİM EDİLEMEZ
ZEHİRLİ MANTAR: LEMAN DERGİSİ