Konyaspor Deniz’i satmalı mı?
Büyüme ve enflasyon verilerindeki olumlu gelişmeler umut veriyor
NUMUNE-İ İMTİSAL PEYGAMBERİMİZ HZ. MUHAMMED (S.AS.)’İN DOĞUMU
HAYATIN ANLAMINI KAVRAYAN İKİ ŞAHSİYET KUSS B. SAİDA VE EBU’L-BEKA ER-RUNDÎ
AMAN BALIKLAR ÜRKMESİN, AMA…
Görgüsüzlüğün göstergeleri
TRAFİK SORUNUN ÇÖZÜMÜ İŞTE BURADA!
AYASOFYA’DAN TÜM DÜNYAYA...
“Hayatın Masası”
GÖĞE BAKALIM
Konya raylarla geleceğe taşınacak
Stresten Nasıl Kurtuluruz?
Efsanelerin Yemişi
Göztepe’nin Hesaplarını Tunahan Bozdu
Linç Edilen Hekim ve Sessiz Çoğunluğun Feryadı
Teknolojinin Bizden Aldıkları
İç sahada alınan net galibiyet
Rakamlarla Otomobil Piyasası
BASIN DİLİ
Beyoğlu İstiklal Caddesi bombacısı Ahlam Al Bashir. 20 yaşında Suriye uyruklu.
Olayın diğer sanıkları Bilal Hassan, Hamed El Ali, Ahmed Jarkas da PKK/YPG'nin Suriye kolundan. Tüm teröristlerin Suriyelilerden seçilmesi asla tesadüf değil.
Çünkü suçu Türkiye'deki Suriyeli sığınmacıların üzerine atacaklar, "Sınırlarımız yolgeçen hanı gibi. Bu kadar Suriyeliyi Türkiye'ye alırsanız olacağı bu” diyecekler, Türkiye'de Suriyeli göçmen karşıtlığını kullanarak iç karışıklığı körükleyeceklerdi. Bunun için PKK/YPG olayı üstlenmedi.
Ama olmadı. Güvenlik güçlerimiz çok kısa sürede sanıkları yakalayınca, teröristlerin kimliklerini, bağlantılarını ve olayın kanlı bir PKK/YPG eylemi olduğunu ortaya çıkarınca planları suya düştü.
Dikkatinizi çekti mi? Bombacı Ahlam Al Bashir'in üzerindeki tişörtte "NEWYORK” yazılı. İlginç.
Bizim tesadüf olarak gördüğümüz olayların altında mutlaka gizli bir mesaj vardır.
PKK/YPG, tişörtteki "NEWYORK” yazısı ile Türkiye'ye "ne yaparsanız yapın boşuna, bizim arkamızda ABD var” tarzında subliminal bir mesaj vermeye çalışıyor olabilir.
Düşünebiliyor musunuz? ABD'nin her hangi bir şehrinde El-Kaide, İstiklal Caddesi benzeri bir bombalama eylemi yapsa ve teröristin tişörtünde "İSTANBUL” yazmış olsa ne olurdu?
Her halde yer yerinden oynar, Türkiye'nin terörü desteklediği, terörist bir ülke olduğu yönünde yazılı ve görsel basında aylarca Türkiye aleyhine karalama ve linç kampanyaları yaparlar, hatta Türkiye'ye ambargo uygulamak için yarışa girerlerdi. Hatta bizim basın da Türkiye karşıtı bu koroya katılırdı.
Bombacının tişörtünde "NEWYORK” yazılı olması kimsenin dikkatini bile çekmedi.
Demek ki, birileri algılarımızla oynamış, bizi duyarsız hale getirmiş, hatta düşmanlarımızın algı ve hassasiyetleriyle düşünür hale gelmişiz. İşte terörden daha acı ve acıtıcı olan bu.
Ordumuz düzenlediği harekâtla Irak ve Suriye'de PKK/YPG'nin tepesine indi. Cezaları kesildi.
ABD "kendi vatandaşlarımızı ikaz etmek için” yayınladığını söylese de, aslında ABD, "Tedbirinizi alın, Türkiye size operasyon yapacak” diye terör unsurlarını ikaz ediyor.
ABD bu operasyonu iki şekilde haber almış olabilir:
Ya ordumuz içinde hala kripto FETÖ'cüler vardır. Ya da ABD'ye Türkiye bildirmiştir.
Ordumuzda hala kripto FETÖ'cüler varsa durum vahimdir. Mutlaka üzerine gidilmelidir.
ABD'ye Türkiye bildirmişse, bu da tam bir tutarsızlıktır. Hem "PKK/YPG'nin arkasında ABD var” diyeceksiniz. Hem de yapacağınız harekâtı ABD'ye haber vereceksiniz. Bu nasıl bir akıl tutulmasıdır?
ABD'ye "unsurlarınız varsa çekin” diye haber verdik demekle PKK/YPG'ye "operasyon yapacağız tedbirinizi alın” demek arasında zerrece fark yoktur.
Yapılacak olan şudur: Vurursunuz. ABD'lier de geberirse "kusura bakmayın. Orada olacağınızı düşünmedik” diye alay eder, hatta "sizin orada ne işiniz vardı?” diye suçüstü yakalandıklarını da ima edersiniz.
Savaşta düşmana insaf göstermek en büyük zaaftır…
KONYA – 22 Kasım 2022
AMAN BALIKLAR ÜRKMESİN, AMA…
MALAZGİRT ZAFERİNİ KUTLAMAYI HAK EDİYOR MUYUZ?
FİLLER TEPİŞTİ, ÇİMLER EZİLDİ.
EMEĞİ TÜRKİYE ÇEKTİ, YEMEĞİ ABD YEDİ.
“MİLLİ İSTİHBARAT AKADEMİSİ RAPORU” ÜZERİNE…
CİĞERLERİMİZ YANIYOR
“BİRLİKTE RAHMET, AYRILIKTA AZAP VARDIR”
TERÖRSÜZ TÜRKİYE: “PEYNİR BÜYÜK YOL KISA?!”
DEVLET, ASLA CHP’YE TESLİM EDİLEMEZ
ZEHİRLİ MANTAR: LEMAN DERGİSİ