Aksaray iş dünyasının tanınan isimlerinden ve Kanal 68 TV sahibi Fatih Batı, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Batı'nın vefat haberi, ailesi, yakınları ve sevenleri başta olmak üzere Aksaray genelinde büyük üzüntüye neden oldu.
KALP KRİZİ SONRASI YAŞAMINI YİTİRDİ
Edinilen bilgilere göre Fatih Batı, geçirdiği kalp krizinin ardından yaşamını yitirdi. Acı haberin duyulmasıyla birlikte iş dünyası, medya camiası ve çok sayıda vatandaş taziye mesajları yayımlayarak üzüntülerini dile getirdi.
AKSARAY BASININA ÖNEMLİ KATKILAR SUNDU
Uzun yıllardır medya sektöründe faaliyet gösteren Fatih Batı, Kanal 68 TV çatısı altında yürüttüğü çalışmalarla Aksaray'ın sesi oldu. Kentin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimine yönelik yayınlarıyla tanınan Batı, çalışmaları ve katkılarıyla şehirde önemli izler bıraktı.
Önemli Not:
Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.
Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı,
küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı,
kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir
yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar.
Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”