Konya’da çekilen su geri geliyor! Su metrelerce yükseğe püskürdü!
Konya'da uzun süredir kuraklığın etkileri iyiden iyiye hissedilirken, yaşanan kuraklığa rağmen Seydişehir ilçesinde yıllar önce yapılan ve kullanılmayan bir sondaj kuyusundan ara ara püsküren su şarşıtıyor.
Su metrelerce yükseğe püskürdü
Seydişehir ilçesi Kesecik Mahallesi'nde yıllar önce açılan sondaj kuyusu yıllar sonra ilk defa hiçbir dalgıç ya da pompa olmadan metrelerce yükseğe su püskürtmeye başladı.
Yörede çiftçilik yapan Mehmet Sayhan, kullanılmayan kuyudan su fışkırmaya başladığını gördüklerini belirterek, "Aralıklarla buradan su fışkırıyor. İçerisinde gaz mı var yoksa su yoğunluğu mu bilmiyoruz. Yaklaşık 5 dakika aralıklarla su yeniden aynı şekilde fışkırmaya başlıyor" dedi.
Uzmanlar ise, suyun püskürmesinin sebebinin büyük ihtimalle gazdan kaynaklandığını belirterek incelenmesi gerektiğini ifade etti.
Önemli Not:
Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.
Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı,
küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı,
kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir
yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar.
Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”